Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Side: 2
Frem til side: 3
Tilbage til side: 1Inden hun i en alder af 17 år debuterede i en sangkonkurrence, havde hun et lille fritidsjob i en lille familiebutik. Sangen hun debuterede med, var lavet af en anden berømt Welsh sangpige med det samme efternavn Hopkins. Hun hed bare Mary til fornavn, i stedet. Mary Hopkins var bare født i byen Pontardawe, et stenkast, fra Skewen.Gaynor sang melodien: "Those Were The Days", som fik en andenplads i sangkonkurrencen. Andenpladsen rakte til den formidable sum af £ 1.00, omregnet til $ 1,60. Dette var startskuddet til hendes professionelle karriere. På dette her tidspunkt havde Bonnie et andet kunstner navn, det var Sherene Davis. Dette kunstner navn tog hun efter hendes niece.

Bonnie blev gift den 14 juli 1973 med mange millionæren Robort Sullivan, som slår sine folder indenfor forretningslivet. Samtidig repræsenterede han England i Judo Olympics i 1972, og i 1973 blev han europamester i Judo Cup.

De bor i en stor Victoriansk villa i "The Mumbies" i yderkanten af Swansea. Men ikke nok med det, de har også to andre huse i Wales, endnu et hus på den Portugisiske Algearvekyst samt en 250 acre (1 acre = 4000 m2) gård/stutteri i Berkshire. Tillige har de et hus på Mallorca, og et i U.S. Så man må da sige, de bliver da ikke husvilde, sådan lige med det samme. Selvom de har så mange huse at sove i, har de ikke formået at lave nogle børn, men det skyldes sikkert, at Bonnie har foretrukket karrieren frem for børn.Bonnie's mand Robort's forretningsinteresser går i retning af store udviklingsgårde på ca. 5000 acre og derover i New Zealand. Derudover interessere han sig også for forskning af stenbrud, især det/de største i Wales.

Fritidsinteresser har Bonnie skam også, for når hun endelig holder fri, kan hun godt lide at stå på ski og spille squash. En anden ynglings beskæftigelse, hun nyder, er at cykle, endda gerne sammen med sin mand.Sidst men ikke mindst er Bonnie lidt af en "spillefugl", for hun ynder at spille backgammon. Nogle vil måske tænke, interesserer hun sig virkelig ikke for andet i sin fritid? Svaret er: NEJ !!!, for hendes fritid er meget sparsom. De ting Bonnie holder meget af er bl.a. at gå og kigge på meget smukke ting, og hvordan kunne jeg da glemme det: siger Bonnie; "selvfølgelig også min dejlige mand". Af andre ting kan jeg nævne, tilføjer Bonnie: "sport og børn, men ting der betyder lige så meget for mig er dyr. Jeg elsker også når jeg er på turné verden over.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.