Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Side: 1
Frem til side: 2Bonnie Tyler hedder hun rent faktisk ikke, det er kun hendes kunstnernavn, hendes rigtige navn er: Gaynor Hopkins.

Hun er født i Skewen nær Swansea, South Wales den 8 juni 1951. Gaynor Hopkins er født ind i en stor familie, som består af tre søstre og to brødre samt hendes mor og far. Bonnie er den anden ældste i "søskende flokken".

Hun er ikke stor af højde, nemlig kun 158,85 cm, hvis vi skal være helt nøjagtige, og det skal vi jo, ikke også??. Det forhindrer hende heldigvis ikke i at have en stor stemme, rent musikalsk.

Bonnie er blond, hvad hårfarve angår, og hun har nogle dejlige blå øjne (det tror jeg, der er mange, som vil give mig ret i).

Hendes far og mor må vi da bestemt ikke glemme i den her sammenhæng, det er jo netop deres skyld, at vi i dag har Bonnie Tyler, eller Gaynor Hopkins blandt os, om man vil. De hedder henholdsvis Glyn og Elsie Hopkins. Hendes far var professionel bokser, og efter boksekarrieren, blev han minearbejder, men har trukket sig tilbage fra begge fag på grund af alderdom.

Da hun kom i den skolesøgende alder, kom hun i noget de kalder Coedfranac Infant school, over i South Wales, også i folkemunde derover kaldet Junior School. Hvis Bonnie/Gaynor havde boet i Danmark, er det, det der svarer til vores folkeskole.

Desuden har hun gået på en skole, der hedder noget så flot som Rhydhir School i Neath W. Glamorgan.

Når Bonnie tænker på sin barndom, kommer hun først og fremmest til at tænke på sin storebror -og søsters opvækst i familien. Nogle andre ting er; det tæppe som de dansede jive på til Elvis melodier. En anden ting er; at hun tydeligt kunne huske, at hun ventede på sin mor, som skulle komme og hente hende i børnehaven.

Musikken har spillet en stor rolle i familien Hopkins liv, så den unge Bonnie voksede op med den elskende Motown musik, som var og stadig er meget kendt i området omkring, Swansea, South Wales.


To personer som Bonnie så og stadig ser meget op til er Janis Joplin, som desværre ikke er blandt os mere, og så Tina Turner. Det skulle vise sig, at deres stilart, senere skulle få stor betydning for Bonnie's fremtidige karriere, da Bonnie prøvede at kopiere deres måde at synge på.

 

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.