Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Side: 3
Tilbage til side: 2Inden hun gik solo spillede hun sammen med henholdsvis gruppen "Imagination" og "Bobby Wade and the Dixies". Mens hun var i de to bands udgav de/hun ingenting på LP eller single.

Nu er vi nået til året 1975, samtidig med hun var begyndt at synge for sig selv. Og allerede året efter, udgav Bonnie sin allerførste single, nærmere betegnet var det i april 1976. Den hed "My My Honeycomb", og blev kun udgivet i England, og det var også omkring dette her tidspunkt, at navnet Cherene Davis, blev ændret til Bonnie Tyler,da man mente Bonnie Tyler, var mere passende end Cherene Davis. Det var Bonnie's debut som pladeudgiver, og den single er hun meget stolt af den dag, idag. Det blev ikke nogen bragende succes, men man skal jo starte et sted, siger Bonnie. Og fordi det ikke blev nogen stor succes, kan man sagtens være stolt af det stykke arbejde, man nu engang har lavet, og det er jeg også, helt bestemt..

I 1976 måtte Bonnie gennemgå en operation i halsen, hun havde rigtig meget betændelse på strubehovedet. Ved indgrebet kom kiruen til at berøre, og skære lidt for meget af hendes stemmebånd, og det er derfor, hun idag har den hæse stemme. Stemmen er meget karateristisk for Bonnie Tyler, som person idag.

Efter operationen var overstået, og hun var klar til at synge igen, kan det eller nok være, der "gik hul på bylden", hun udgav nemlig allerede samme år sit første rigtige album, og det hed "The World Starts Tonight". Det blev en bragende succes, hvem husker ikke Lost In France. Det nummer slog virkelig navnet Bonnie Tyler fast, eller sagt på en anden måde: DET VAR GENNEMBRUDSHITTET. Hurtigt derefter fulgte de næste albums, 13 stk's ialt, fra 1976-2003.

Hvad tror du selv grunden er til, du er blevet så populær, var der en dag, en journalist der spurgte hende, og lidt ironisk svarede Bonnie: Berømt fordi!!! "Jeg har blond hår, nogle brede skulderpudder i mit tøj". Og mere alvorligt forsatte hun: "Jeg har jo selvfølgelig en stor stemme, og den bliver brugt til at synge store sange med, men sidst af alt, har jeg et rigtigt stort talent.

Når vi nu er ved det med talentet, vil jeg da også gerne fremhæve de største hit Bonnie har haft igennem sin lange karriere. Hendes allerførste hit var som tidligere nævnt Lost In France fra 1976, derefter hendes allerstørste hits til dato, nemlig It's A Heartache fra 1978. Det album som har været det største hit indtil nu er "Faster Than The Speed of Night fra 1983, hvorpå favoritten Total Eclipse of The Heart lå på.

Bonnie Tyler har rigtig mange fans verden over, og i England og Tyskland har man lavet en officel fanklub, dem er du meget velkommen til, at skrive til, hvis du vil være medlem, eller bare vil i kontakt med fans af Bonnie Tyler. Adresserne er følgende:

London Club
P.O. Box 308
London E61EP

German Fanclub
Postfach 860866 81635
München, Germany

En lille sidste ting, der også skal med her, er Bonnie's velgørenhed, hun støtter nemlig Bobarth Cymru for handicappede børn.


Det var hvad jeg havde valgt til biografien af Bonnie Tyler, hvis du mener, der er noget der mangler, er du meget velkommen til at e-maile til mig, på denne e-mail adresse: mailto:jan@bonnie-tyler.dk

 

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.