Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 05-06-2009

 

 

Land: Danmark
Sted: Middelfart
Spillested: Rock Under Broen, Den Store Scene
Dato: 11. Juni 2005
 

 

Jeg havde aftalt med Mikael Carlzon fra Sverige, at vi skulle mødes ved indgangen til festivalpladsen kl. 10.30, hvor dørene åbnes. Han kom også som aftalt, og vi blev lukket ind uden problemer.

Vi gik lidt rundt på pladsen for at se om vi kunne finde kunstner indgangen, vi ville nemlig gerne møde Bonnie, og lige sige hej til hende når hun ankom til stedet. Det var imidlertid sværere end vi troede, fordi sikkerheden var helt i top, så ingen uden backstage card fik adgang til området. Med hensyn til sikkerheden, synes jeg det var helt iorden, for sikkerhed omkring kunstnerne kan ikke være for høj. Det er ikke noget at sige til at sikkerheden skal/er i top sådan et sted, der var nemlig over 17.000 mennesker på pladsen.

Mikael og jeg snakkede en del om Bonnie og hendes tidligere koncerter som jeg havde været til. Mikael var meget spændt på koncerten, da det nemlig var hans allerførste, hvor det var min den sjete. 

Vi havde begge taget nogle covere med, som vi gerne ville have Bonnie Tyler til at signere, og mødte vi hende, var det også helt sikkert, vi fik dem signeret, sådan er Bonnie nemlig. Hun skriver autografer til alle der ønsker det.

Dagen før festivalen havde Mikael kontaktet Bonnie's promotor i Sverige, og havde fået et backstage møde på plads. Vi skulle bare sige til vagterne at de skulle hente Bonnie's mand (Robert), så ville han ordne, at vi kom ind backstage. Det var også godt alt sammen, men der var bare lige det, at ingen af vagterne ville hente Robert, så var vi jo lige vidt. Vi prøvede alt, også at kontakte information, om de kunne være behjælplig med at få Robert i tale, men nej, det ville de hellere ikke. ØV, ØV, ØV!!! Vi var efterhånden ved at være lidt skuffet, men der var ikke noget at gøre, andet end at håbe på Robert kom til syne af sig selv. 

Vi havde faktisk opgivet at komme ind backstage, lige indtil kort før Bonnie skulle på scenen, da fik vi øje på Robert, som stod lige indenfor VIP indhegningen og fik sig en forfriskning. Vi løb hen til ham, og han genkendte os med det samme, og han sagde, at vi bare skulle stå på samme sted igen ca. 15 minutter efter at Bonnie havde været på scenen, så ville han komme og sige til vagterne at det var helt iorden, at vi kom ind backstage. WOW! WOW! WOW!, så havde vi alligevel en aftale nu, GREAT, GREAT, GREAT

Nu gik Bonnie så på scenen, under stort bifald, og hun startede sit show med sangen:

Have You Ever Seen The Rain og de efterfølgende sange var:

 

 

Hide Your Heart

To Love SomebodyLost In France (Akustisk)

 Sweet Little Child Of Mine (Akustisk)

Darlin' (Akustisk)

 

It's A Heartache

 Straight From The Heart

 Bitterblue
 

 

 

Need Your Love So Bad

 

 

Total Eclipse Of The Heart

 

 

Faster Than The Speed Of Night

 

 

Ekstra numre:

Turtles Blues

 

 

Amazed


Holding Out For A Hero

 

 

Hele showet var et kanont SHOW!!!! Det var en rigtig god stemning, og alle sang højt med på de fleste sange, og Bonnie nød det i fulde drag. 

Da showet var slut klappede og klappede vi og Bonnie kom ind endnu engang og takkede for den store ære vi alle gav hende. Hele æren var hende vel fortjent, HELT SIKKERT!!!!

GODT GÅET BONNIE!!!!

Fortsættelse følger under punktet: Backstage 
(du kan også klikke ovenover her, og læse mere.....)

 

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.