Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 17-03-2007

 

 

Land: Danmark
Sted: Middelfart
Spillested: Rock Under Broen, Den Store Scene
Dato: 11. Juni 2005
 

 

Vi stod på det aftalte sted lige efter koncerten, og ventede på Robert (Bonnie's mand). Vi ventede og ventede, og der kom ingen Robert, vi var lige ved at tro han havde glemt os. Så lige pludselig fik vi øje på at Bonnie stod og skrev autografer nogle få meter fra os, så vi skyndte os derhen.

Lige så snart Bonnie fik øje på os, udbrød hun: "Hallo Darlings" how are you!!! I would love to talk with you backstage, please go in, and let us have a talk". Et mand fra hende crew, fulgte med hen til vagterne og sagde, at Bonnie personligt havde givet os to lov til at komme ind og snakke med hende backstage, så det var helt iorden vi kom ind. Og så var der ingen problemer, vi kom ind i VIP området.

Lige indenfor var der en VIP information, hvor vi fik et orange armbånd på, og når vi havde sådan et på, var det helt iorden vi var der, og vi kunne gå overalt hvis vi havde lyst. Det havde vi nu ikke, vi ville bare hen der hvor Bonnie holdt til, og det var ingen problem, vi blev vist lige derhen og alle var søde rare og venlige.

Så snart Bonnie var færdig med at skrive autografer, kom hendes mand (Robert) hen til os for at snakke. Meget, meget venlig og behagelig mand. Han spurgte os, om vi kunne tænke os en drink, øl eller et glas rødvin, vi skulle bare sige hvad vi havde lyst til, så skulle han finde det til os. Vi valgte at få et glas rødvin.

Da vi stod og snakkede sammen Robert, Mikael og jeg, fortalte Robert, at han lige havde fået af vide at singlen: Louise, var den mest spillede single i på de danske radioer i denne uge (uge 23). Det var da bare FANTASTISK, og det var Bonnie og hendes mand Robert meget, meget glade for (stolte af).

Imellemtiden var Bonnie kommet tilbage, hun var meget sulten, og sagde til os hun lige skulle have noget at spise først, og så ville hun kalde på os når hun havde spist. Det var HELT iorden fortalte vi hende. Hun var MEGET hurtig til at spise, og der gik nok kun omkring 10 minutter, så kaldte hun på os.

Bonnie er meget helt nede på jorden og meget flink og rar at tale med. Vi talte meget om det nye album: Wings, som hun lige havde udgivet, om hvordan det var blevet optaget, hvordan numrene var blevet skrevet, osv. osv.

Så spurgte Bonnie Mikael og mig, hvad vi lavede til dagligt, og det fortalte vi hende og det var hun meget beæret over at få at vide.

Dernæst snakkede vi om hendes fremtid og hvilken fremtidsplaner hun havde for det næste år. Hun blev spurgt om vi kunne regne med at nyt album fra hendes side igen til næste år, og dertil svarede hun, at hun havde besluttet sig for, at til næste år ville hun kun optræde, fordi al den promoting af et nyt album var meget hårdt, og det magtede hun altså ikke allerde igen til næste år. Hun fortalte, at hun havde været i 3 lande på tre dage, og promote hele dagen og givet 2 hele koncerter om aftenen, og for det ikke skulle være løgn, så skulle hun til Madrid dagen efter og promote og give koncert om aftenen. Med disse ord forstod vi alle hendes agumenter for det ikke bliver udgivet et nyt album allerede til næste år. Og som hun sagde:
Når man udgivet et album, skal man promote det, ellers sælger man ingen albums, for der er jo ikke noget ved at udgive et album, hvis det kun er en selv der ved det.

Jeg spurgte ind til den sang som hun havde vundet en lokal sang konkurrence med: Those Were The Days, nemlig sangen der startede hele hendes karriere. Om hun havde tænkt sig at optræde med den igen, og dertil svarrede hun: Nej, den sang står for mig som en sang konkurrence sang, og med den sang vandt jeg 1 engelsk pund i sin tid, så for mig er den stadig en sang konkurrence sang, og det vil den altid blive ved med at være, så NEJ, den ville ikke komme med i mine shows fremover.

Bonnie tog sig rigtig god tid til at snakke med os, jeg tror vi snakkede allesammen sammen ca. 1 time. Lige inden vi forlod Bonnie, bad jeg hende om hun ville signere nogle covere som jeg havde tage med, og det ville hun da overordentlig gerne. Her er hvad hun signere til mig:            

 
En personlig hilsen
fra Bonnie til mig
på mit billetomslag

 
Dette billede er blevet
taget i Braunschweig
den 27. juni 2004, 
signeret den 11.06.2005
af Bonnie

 
Her har Bonnie signeret
Promotion singlen:
Learning To Fly
personligt til mig

 

 
Her ser du 
Bonnie's autograf
på singlen: 
Si Tout S'arêtte

 
Den helt nye single: 
Louise blev også
signeret, helt specielt
til mig. TAK!! Bonnie

 
Sidst men ikke mindst
signere Bonnie også en
en personlig autograf på 
mit cover til albummet:
Wings

Jeg tillod mig meget venligt og forsigtigt og spørge lige på "falderebet", om der var mulighed for at blive fotograferet sammen med hende, det ville jeg nemlig meget GERNE!!!. Yes, SURE, NO PROBLEM, who's first? spurgte hun, og der meldte jeg mig. Her under kan du se billederne som blev taget:

 
Bonnie og Jan 
billede 1

 
Bonnie og Jan
billede 2


Bonnie og Jan
billede 3

Nu var tiden kommet til at forlade Bonnie, der kom nemlig en reporter fra Skala Radio på fyn, og han ville meget gerne have et interview med Bonnie, og det ville hun jo selvfølge også gerne give ham. Jeg fik dog lige lov til at tage et sidste billede som var af Bonnie og reporteren fra Skala Radio. Kanont billed ikke?

Jeg vil hermed gerne sige mange mange TAK til Bonnie og hendes mand Robert, og hele Bonnie's band, samt resten af holdet, for den megen VENLIGHED og IMØDEKOMMENHED, som jeg blev mødt, i samme sekundt jeg trådte indenfor i BACKSTAGE området. 

TAK!!!!!!

 

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.