Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 09-06-2009

 

 

 

  
Land: Tyskland
Sted: Händels Open, Halle
Spillested: Hallmarkt
Dato: 3. Juni 2009
 

 


(klik for stor størrelse)
 

 
(klik for stor størrelse)
 


Jeg var tidligt på koncert stedet, (sidst på eftermiddagen, hvor jeg snakkede med Bonnie efter hendes lydprøver, læs mere under punktet: Backstage)

Koncerten startede kl. 21.00 og publikum blev lukket ind kl. 18.30. Jeg stod selvsagt som en af de første til at blive lukket ind, når jeg var kommet i så god tid, og af den grund havde jeg også en af de bedste pladser oppe foran scenen. Her ses scenen:


(klik for stor størrelse)

 


(klik for stor størrelse)

 


(klik for stor størrelse)

 

Koncerten startede præcis kl. 21.00, og Bonnie kom løbende ind på scenen syngende: Have You Ever Seen The Rain... Den sang starter han altid hendes show med, og det er en rigtig go start sang efter min mening..

Derefter sang Bonnie: To Love Somebody en gammel Bee Gees sange, som Bonnie synger i hendes helt egen stil, hvor hun rigtig ligger sjæl i måden at synge sangen på, det er så de små hår i nakken helt rejser sig, når den sang bliver sunget fra scenen.

Tredje sang var helt ny for mig, den havde jeg aldrig hørt Bonnie synge live før. Det var en kærligheds sang, som var en ballade og den hed: Don't Tell Me It's Over Now. Flot, flot sang, som jeg håber vil kunne opleves rigtig længe i Bonnie's optrædender.

Fjerde sang denne aften var og er en hendes største HITS igennem hele hendes karriere, behøver jeg at sige, det selvfølgelig var: It's A Heartache.. Publikum var helt vilde, og råbte og skreg, og sang faktisk mere af sangen end Bonnie selv gjorde... WOW for en stemning, Bonnie der skabte, ved at synge lige netop den sang.

Femte sang var endnu en ny sang, som jeg aldrig havde hørt Bonnie synge live, og den hed: Under One Sky.. En sang der helt sikkert fortjener at blive i showet lang tid endnu.

Sjette sang var en kendt Bryan Adams sang, som Bryan Adams specielt har skrevet til Bonnie Tyler, og den hedder: Straight From The Heart. Den sang har jeg hørt Bonnie synge live før, men den bliver bestemt ikke dårligere af, at man hører den flere gange. Det er også en af de sange som kan få mine små hår i nakken til at rejse sig.

Syvende sang var en sten sikker succes, folk hoppede og piftede højt, da Bonnie brød ud i tonerne til sangen: Lost In France, som plejer at blive spillet akustisk, med er blevet ændret til rent musikmæssigt, til at blive fremført med fuldt band. Rigtig god ændring.

Ottende sang var også en helt ny sang, som var taget med i showet, siden jeg sidst har været til Bonnie Tyler koncert, og det er en country sang, som hedder: Is That Thing Loaded.

Niende sang var også en helt ny oplevelse for mit ved kommende, den havde jeg heller aldrig hørt live før, og den hed: You Are The One... Endnu en go' sang.

Som tiende sang, havde Bonnie valgt at synge en gammel sang fra hendes album der hedder Hide Your Heart, og det var lige nøjagtig, hvad sangen også hed.

Elvte sang var en helt fantastisk oplevelse at få lov til at opleve igen, det var nemlig sangen: Total Eclipse Of The Heart, og hvis ikke folk havde været vilde, så kan jeg da godt betro Jer, så blev de det godt nok nu.

Tolvte sang og den sidste var: Faster Than The Speed Of Night..... WOW en sang, jeg forstår ikke, hvordan Bonnie har lært at synge den sang, den er rigtig svær at synge, men Bonnie mestre den sang med bravur.

Nu forlod Bonnie og hendes band scenen, og publikum råbte taktfast: BONNIE, BONNIE, BONNIE.. Og kort tid efter kom hendes Bonnie's band og hende selv ind på scenen igen. og som noget helt nyt også for mig, så gav Bonnie hele 4 ekstra numre denne aften, og det var: Bitterblue, Turtles Blues, Amazed og som den allersidste sang, sange Bonnie: Holding Out For A Hero.

WOW for en koncert. Den var godt nok hele køreturen fra Danmark til Tyskland værd. HELT BESTEMT.

 

 

 

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.