Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 07-06-2009

 

 

 

  
Land: Tyskland
Sted: Händels Open, Halle
Spillested: Hallmarkt
Dato: 3. Juni 2009
 

Jeg tog ned til koncert stedet i Halle, som hed Hallmarkt sidst på eftermiddagen. Da jeg ankom var Bonnie i fuld gang med at lave lydprøver til aftens show, kunne jeg hører. Jeg gik over til backstage indgangen for at se om jeg kunne få en lille snak med Bonnie.

Jeg var heldig, fra backstage indgangen kunne jeg se hvornår Bonnie kom ned fra scenen efter færdiggjort lydprøve. Jeg ventede en kort stund, og DER kom Bonnie i strålende humør, gående direkte hen imod mig.

How are you, nice to see you, again...  sagde Bonnie, Ohhhh thanks I'm fine, what about yourself., svarede jeg. Thanks I'm feeling great/good as well, svarede Bonnie.

Jeg havde taget nogle covere og et enkelt billede med, som jeg spurgte om hun ville signere...... Yeeeeeeeeeeees, for SURE.... svarede Bonnie.

Hendes Tourmanager assistent foreslog, at vi lige kunne gå ind i Bonnie's "dressingroom" og signere coverne, da der blæste en del udenfor. Good idea, sagde Bonnie, og vi gik alle tre ind i Bonnie's omklædnings rum.

Her ser du hvad Bonnie signere for mig onsdag den 3. Juni 2009


(klik for stor størrelse)


(klik for stor størrelse)
 


(klik for stor størrelse)
 


(klik for stor størrelse)
 


(klik for stor størrelse)

 


(klik for stor størrelse)

 

Da Bonnie havde signeret alt, hvad jeg ønskede, spurgte jeg, om jeg måtte blive fotograferet sammen med hende...... Ohhhhhhh YES, NO PROBLEM, svarede Bonnie, og så fandt jeg mit kamera frem, og gav det til hendes Tourmanager assistent, som var så venlig, at tage disse to billeder:

 


(klik for stor størrelse)
 (klik for stor størrelse)

 

 Da jeg havde forladt backstage området, gik der ikke lang tid, før Bonnie  og hendes crew forlod koncert stedet. Som det ses på billedet her nedenunder, er Bonnie siddende ventende i bussen, på afgang til hendes Hotel, hvor hun skulle tilbage  for at spise aftensmad og klæde om til aftenens show.


(klik for stor størrelse)
 

 

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.