Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 22-03-2007

 

 

 
Land: Østrig
Sted: Vienna
Spillested: Festivalen
Dato: 06-07-2002
Tekst og billeder:
Ingrid Ine
Oversat:
Jan Olesen

viennakoncert2.jpg (42561 byte)Det er ikke uden grund at festivalen havde fået sit navn: "Powerladies on Stage". Bonnie Tyler var hovednavnet denne aften, og sang de samme sange ved sin koncert her, som hun gjorde ved den sidste koncert jeg overværede, efter Dana Gillespie og Chaka Khan, dog i en anden rækkefølge.
 
Det var helt klart, at alle der var kommet til festivalen, var kommet hovedsaligt for at høre Bonnie Tyler. Og det var ensbetydende med, at det så ud til at Bonnie ville give os alle endnu end helt uforglemmelig aften igen.
 
viennakoncert1.jpg (23986 byte)6000-7000 mennesker klappede i takt sammen med Bonnie, da hun kom på scenen, det er ikke til at beskrive, hvordan denne følgelse var, det skal simpelthen opleves.
 
Denne gang var oplevelsen helt speciel for mig mig, fordi Bonnie startede med at synge hendes akustiske numre: "Lost In France" og "It's A Heartache". Tilsyneladende var der tekniske problemer med lyden, så publikum kunne ikke høre guitaristen spille, men kunne kun høre Bonnie's stemme, så disse sange blev fremført af Bonnie akkapella for publikum.
 
viennakoncert.jpg (34280 byte)Det at høre Bonnie synge akkapella, var en meget stor og speciel oplevelse for os alle, og det vidste vi Bonnie, ved at blive ved med at klappe og klappe i en uendelighed af hende. Det var Bonnie meget beæret over, at vi klappede så meget af hende.
 
Efter en kort pause, og to fantaskiske soloer en fra John Young (Keyboardspilleren) og en fra Tom Lang (den østrigske trommespilleren), gik Bonnie atter på scenen og fuldførte sit program, selvom der på det tidspunkt var blevet en frygtelig storm. Hun forsøgte at gøre det en smule hurtigere end normalt, men sluttede af som sædvanligt med "Turtles Blues" og "Hero". Jeg tror ikke publikum ville laviennakoncert3.jpg (26569 byte)de hende forlade scenen, hvis ikke hun havde sunget de to sange, for dem er hun jo meget kendt for at synge. Imens hun sang disse to sange, blæste vinden ret kraftigt i hendes hår, det så virkelig ud som teksten i sangen: Against the Wind I'm flying...... Det så ud som om alle kunne forestille sig det, da Bonnie's hår blæste ret kraftigt i vinden.
 

viennakoncert4.jpg (19919 byte)Som I nok, kan læse af omtalen, var det en rigtig GOD og SPECIEL oplevelse at være til koncerten i med Bonnie Tyler i Vienna, og ikke mindst Bonnie nød at være i Vienna, for at give koncert, det kunne man tydligt se på hende. Vi vidste Bonnie vores største tilfredshed endnu engang ved at give hende det største bifald hele aftenen igennem, til FARVEL TAK og  for en rigtig GOD KONCERT!!! 
 
 

 

Ingrid Ine

 

 

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.