Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 17-03-2007

 


Herunder kan du læse om, hvorledes min hjemtur forløb, mellem Nürnberg og Sindal lørdag den 30/6-2001


Togbillet fra Sindal til Nürnberg og retur

Pladsbillet fra Nürnberg til Hamburg Harburg

Pladsbillet fra Hamburg Harburg til Fredericia

Her dagen derpå, efter min MEGET STORE oplevelse, at have overværet Bonnie Tyler "live in concert", stod jeg op omkring kl. 09.00.

Jeg skulle nemlig forlade mit værelse kl. 10.00, så jeg mente, det ville være et meget passende tidspunkt at stå op på, fordi så kunne jeg lige nå at få morgenmad inden jeg skulle forlade mit værelse.

Efter morgenmaden forlod jeg mit Hotel, til fordel for Nürnberg Hofbahnhof. Jeg ventede på perronen indtil kl. 11.39, hvor mit tog mod Hamburg ankom.

Jeg havde dagen i forvejen dobbelt checket, hvilket spor jeg skulle med fra, sådan bare for at være på den sikre side.

Da jeg havde så god tid, havde jeg siddet og studeret oversigten over hvor i toget jeg skulle sidde, når nu min plads havde nummer 57 og vogn nummer 34. Jeg havde regnet ud, at jeg skulle med fra afsnit D, men det vidste sig imidlertid at være HELT forkert, hør her hvorfor.

Da jeg kom ind i toget, kunne jeg bare ikke finde min plads, jeg ledte og ledte, men kunne bare ikke finde den reserverede plads til mig. Og nu begyndte toget at køre, jeg havde sådan på fornemmelsen, at der var noget galt. Jeg gik ud i mellemgangen mellem vognene, for der var der sådan en lille fjernsynsskærm, hvorpå der stod, hvilket tog og tognummer man var med. Jeg fik mildest talt et chok, da jeg fandt ud af, at jeg var med det forkerte tog, for på min billet stod der 880 og på skærmen stod der 860.

Hold kæft hvor jeg svedte på dette tidspunkt, for hvad gjorde jeg nu??

Mig hen til en konduktør, for at spørge om hjælp. Konduktøren kunne godt se på mig, at der var noget helt rivende galt, for han sagde til mig: "Tag det nu roligt", vi finder helt sikkert en løsning. Og da jeg havde forklaret, hvor jeg skulle hen, beroligede han mig med, at jeg var i den rigtige retning, men "blot" i et forkert tog (som om det ikke var nok). Han forklarede efterfølgende, at jeg var kommet i det bagerste tog, hvor jeg skulle have været i det forreste.

Jeg var jo ikke klar over at toget bestod af tre tog der var koblet sammen, og jeg var altså kommet til at spejlvende den oversigt, jeg havde siddet og set på, på banegården i Nürnberg, inde i mit hovede. Jeg skulle have været med fra afsnit A istedet for afsnit D.

Konduktøren var meget venlig, og sagde at jeg bare skulle gå så langt frem i toget som jeg kunne komme, og stå af første gang toget standsede. Derefter skulle jeg skifte tog til det første. Det var nemmere sagt end gjort, for hver tog var ca. 200 meter lange. Hold da helt "kæft", hvor jeg løb, jeg tror aldrig, jeg har løbet så stærkt i hele mit liv, men jeg nåede det. HELDIGVIS!!!!!

Da jeg havde fundet min plads, og var kommet til mig selv igen, opdagede jeg pludselig, jeg var utrolig sulten, så jeg blev enig med mig selv om, at jeg bare ville have noget rigtigt godt og spise.

Jeg bevægede mig hen i restaurant vognen, og bestilte en dejlig kold platte, bestående af grøn salat og røget laks, samt flutes dertil. UUUHM, hvor var det godt. Regningen kan du se her til højre.

Alt imens, jeg sidder spiser, kommer der en anden konduktør, end den der så min billet, da jeg stod på toget. Hun ville gerne se min billet. Det kunne hun også sagtens få lov til, jeg skulle blot lige hente den henne ved min plads. Da hun havde set min billet, spurgte jeg hende, på hvilken station jeg skulle skifte, hvis jeg skulle til Fredericia. Hun bladre i alle sine bøger, og slog op i nogle andre hæfter, som hun også havde i lommen. Efter nogen tid, fandt hun ud af, at jeg skulle skifte i Hamburg Harburg, og jeg skulle med fra spor 4. Det sagde hun flere gange, og vidste mig 4 fingre, så hun var helt sikker på, jeg havde forstået, hvad hun sagde.

Nå, tilbage til mit mad for jeg var "hundesulten". Imens jeg sidder og spiser, hører jeg, at der sidder nogle danskere lidt skråt overfor mig. Jeg spurgte dem høfligt om, hvor langt de så skulle have lov til at komme med, og dertil svarede de, at de skulle med til Kolding. Derefter spurgte jeg så: "På hvilken station skal i så skifte tog"?? Jamen, de skulle skifte i Hamburg Harburg, fint sagde jeg så, det skal jeg nemlig også, så må vi se om vi kan finde hinanden der, så vi kommer med det rigtige tog. Ja, ja det må vi da, svarede de.

Vi ankom til Hamburg Harburg, og jeg stod af toget, for at finde spor 4, som konduktøren, havde forklaret mig.

Jeg stod nok og ventede ca. et kvarters tid, og dem som jeg havde mødt i toget, kunne jeg ikke se nogen steder. Jeg tænkte, åh, de er nok på toilettet eller også er de måske bare lige inde og handle eller sådan noget. Jeg ventede yderligere fem minutter, og jeg kunne stadig ikke se dem. Jeg havde sådan en mærkelig fornemmelse af, at der var noget galt, det var ikke rigtigt det her.

Jeg tænkte, jeg må nok hellere lige checke en ekstra gang, for nu at være helt sikker. Godt jeg gjorde det, for det vidste sig, at jeg slet IKKE skulle med fra spor 4, men derimod spor 1. Det kan ellers nok være, jeg fik benene på nakken, og så efter at komme over på spor 1. Og pænt nok, der stod dem som jeg havde mødt i toget. Det første de sagde til mig: "Hvor blev du af"?? Jeg har stået over på perron 4, for det blev jeg oplyst i toget, at jeg skulle, for at komme til Danmark. Jamen, det var da helt forkert, det kunne vi da godt have fortalt dig, for vi var klar over, at det var spor 1, vi skulle med fra, når man skal til Danmark.

Derefter gik turen mod Danmark, og jeg kom da også til Danmark, så det var det rigtige tog, som jeg stod på i Hamburg Harburg.

Kl. 20.24 ankom jeg så til Fredericia, hvor jeg skulle skifte tog igen. Men denne gang, var jeg helt sikker på, hvilken tog jeg skulle med, for det sagde, de i det tyske tog, lige inden vi ankom til Fredericia.

Toget kørte fra Fredericia mod Sindal kl. 21.07. På det tidspunkt, var jeg ved at være godt træt af at køre i tog, men jeg måtte holde ud, for jeg ankom først til Sindal kl. 00.33. Og tro det eller lad være, toget var stopfyldt, der var ikke et eneste ledigt sæde, så det var godt, jeg havde min pladsbillet, så jeg idet mindste kunne komme til at sidde ned.

På forhånd havde jeg bestilt en taxa til at komme og hente mig i Sindal, når jeg ankom med toget. Jeg havde bestilt taxa'en til at hente mig kl. 00.40, men der kom INGEN taxa. Jeg ventede og ventede, men da klokken var 00.50, var jeg efterhånden så gal i "skralden", at jeg GIK HJEM, med fuld oppakning, de ca. 3 kilometer der er fra banegården og til min adresse.

Da jeg kom hjem, var jeg så træt og gal, at jeg slet ikke kunne falde til ro, så jeg satte mig en times tid inde ved min computer, for at checke min e-mails. Grunden til det tog en time at checke mine mails, var den, at der var kommet en del mails omkring Bonnie Tyler koncerten, som jeg havde været i Nürnberg for at overvære. Dem måtte jeg simpelthen bare læse ALLESAMMEN!!!!, og også svare på nogle af dem. Så da klokken var hen omkring kl. 02.30, gik jeg i seng, og faldt i søvn, før hovedet ramte hovedpuden.

Sådan endte min Bonnie Tyler koncerttur til Nürnberg

EN HELT IGENNEM FANTASTIK OPLEVELSE, AT FÅ LOV TIL AT OPLEVE BONNIE TYLER LIVE.

DET KAN IKKE BESKRIVES MED ORD, DET SKAL OPLEVES!!!!!

Pladsbillet fra Fredericia til Sindal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regning (som er betalt) for mad i toget

 

 

 

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.