Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 17-03-2007

 

 

Hvorfra: Nürnberg koncerten
Land
: Tyskland
Sted: Nürnberg
Spillested: Serenadenhof
Tid: 20.00-21.30
Dato: 29. juni 2001
Bonnie skrev sin autograf på min billet

Alle forberedelserne startede allerede først i april, hvor jeg blev oplyst at Bonnie gav koncert i Nürnberg. Jeg fandt så ud af, at jeg kunne bestille billet over Internettet, på adressen: www.modernewelt.de. Du kan se det virkede, for jeg modtog ovenstående billet.

Fredag den 29/6 kl. 14.00 blev jeg hentet på mit hotel i Nürnberg af Christoph Krug fra Frankfurt. Jeg synes godt nok det var en smule tidligt, da koncerten først startede kl. 20.00, men som han sagde, vi skal være der tidligt, hvis vi vil have Bonnie's autograf. DET VILLE VI SELVFØLGELIG. Jeg fik min autograffer på min billet, og den kuvert som jeg modtog min billet i.

Vi ventede og ventede, og klokken blev 16.00 og den blev 17.00, og stadig ingen Bonnie. Men da kl. ca. var 17.40 der kom Bonnie, som du kan se her på billedet.

Jeg havde tidligere på dagen købt en buket blomster til Bonnie, og den var jeg så heldig at få lov at give hende, da hun ankom til Serenadenhof. Dette kan du se her på dette billede til højre

Da jeg gav Bonnie buketten sagde hun meget overrasket. "For Me!!!". Og jeg sagde "Yes" for you". Derefter sagde hun: "Thank you so much!!!!"

Bonnie havde været meget uheldig med sin flytur, fra Wales til Nürnberg, for under denne flyvetur, havde hun mistet sin bagage. Så hun var nødt til at give koncert i det tøj hun stod og gik i.  Det berørte hende tilsyneladende ikke, for hun gav sig selv fuldt ud under hele koncerten. Og kan du tænke dig hvad hun havde på fødderne, det var sådan en slags slippers/sandaler uden rem. Jeg må indrømme, jeg kom altså til at grine en del, da jeg bemærkede hvilken fodtøj Bonnie havde på, og jeg kan endda grine af det endnu, når jeg kommer til at tænke på det fodtøj som Bonnie gav koncert i. Jeg tænkte, ÅHH NEEJ, sådan en slags fodtøje kan hun da ikke give koncert i, men det gjorde hun, og hun gjorde det endda RIGTIGT GODT!!!! Det kunne ikke gøres bedre!!!!

 

Nummerne som hun sang var:

  1.  Have You Ever Seen The Rain
  2.  Hide Your Heart
  3.  Save Up All Your Tears
  4.  Against The Wind 
  5.  To Love Somebody
  6.  Lost In France
  7.  It's A Heartache
  8.  What You Got
  9.  Straight From The Heart
10.  Notes From America
11.  Bitterblue
12.  Total Eclipce Of The Heart
13.  Faster Than The Speed Of The Night

EKSTRA:  Turtles Blues
EKSTRA:  Holding Out For A Hero
EKSTRA:  The Best

Det er/var simpelthen den bedste koncert jeg nogensinde har været til. UTROLIG FANTASTISK, det kan ikke beskrives med ord: DET SKAL OPLEVES!!!!!

Jeg kan også godt betro dig, det var hele den lange togrejse værd, fra Sindal til Nürnberg. Det er simpelthen det bedste jeg til dato har oplevet, BARE SÅ GODT!!!!!

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.