Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Sted: Sindal-Braunschweig
Dato:
Lørdag-Mandag 26-28 juni 2004

Land
: Danmark-Tyskland
Omtale: Braunschweig koncerten 
Skrevet af: Jan Olesen
Foto: Jan Olesen
Stor størrelse: Klik

Min Bonnie Tyler koncert startede allerede lørdag den 26. juni, der forlod jeg mit hjem kl. 09.00 for at tage til Sindal banegård, hvor mit tog ankom kl. 09.30. Jeg kørte med IC3 tog til Fredercia. Der skulle jeg skifte tog til et regional tog til Padborg. I padborg skiftede jeg igen, til et tysk tog, som jeg fortsatte med til Hamburg. I Hamburg var der igen tid for at skifte, mod Hannover. I Hannover skiftede jeg igen, med kurs mod Braunschweig. Jeg ankom til Braunschweig kl. 21.45. (Dødtræt).

Jeg tog en TAXI til mit hotel Best Western Hotel Stadt Palais. Det er et utrolig flot og dejligt hotel. Mit hotel, hotelværelse og bad så således ud.            

Jeg tog til pladsen I Bürger park, hvor Das Hoffest var. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af, hvor kunstnerne ankom, så det droppede jeg, og istedet fandt jeg den scene, hvor Bonnie skulle optræde. Jeg tog opstilling der, ca. 2 timer før Bonnie kom på scenen. Det gav også resultat, for jeg fik en plads i allerførste række, så jeg havde frit udsyn til hele scenen. KANON plads.

Da, Bonnie kom løbenden ind på scenen, til tonerne af forspillet af sangen: Have You Ever Seen The Rain, istemte Bonnie i fuld sang, nøjagtig da hun nåede hen til sin mikrofon. Derefter sang hun følgende sange:

Hide Your Heart
Save Up All Your Tears
Against The Wind
To Love Somebody
Lost In France (Akustisk)
In My Life (Akustisk)
Darlin' (Akustiks)
It's A Heartache
Straight From My Heart
Need You So Bad
Bitterblue
Total Eclipse Of The Heart
Faster Than The Speed Of Night

EKTRA:

Turtles Blues
Amazed
Holding Out For A Hero

Dette var min femte koncert, og det var første gang hvor publikum har været så "vilde" og vi sang med på alle sangene, og mange af dem sang vi helt selv, ihvertefald omkvædene (he, he). Der var bare en hel utrolig intens stemning, Bonnie kunne simpelthen bare få publikum med sig den aften, og hun NØD det til fulde, kunne man se. Dejligt for dig Bonnie!!!! Og det bevirkede også at Bonnie gav sig 200 procent i den halvanden time, hvor hun gav koncert.

Efter koncerten ventede jeg nogle få minutter, så kom Bonnie ud og skrev autografer til alle der måtte ønske dette. Det gjorde jeg selvfølgelig. Jeg fik en autograf på mit gamle forside billede, på coveret til følgende CD'er og single: Free Spirit, Simply Believe og Si Demain. Derudover fik jeg en autograf lige midt på maven af min t-shirts. Det var en utrolig stor oplevelse netop at få en sådan autograf.

Bonnie er/var meget, meget venlig og imødekommende overfor sine fans, og hun lod sig selvfølgelig også fotografere sammen med dem af hendes fans, der havde de ønsker. Det ønske havde jeg selvfølgelig, så jeg blev naturligvis også fotograferet sammen med Bonnie. Disse billede/r kan du se henholdsvis på indexsiden og under punktet: Braunschweig koncerten - Backstage.

Efter alle autograferne, billederne og koncerten, tog jeg tilbage til mit hotel. Der overnattede jeg til om mandagen. Efter morgenmaden, forlod jeg mit hotel til fordel for banegården, for jeg skulle nemlig også med tog hjem igen. Mit tog gik kl. 10.19 og jeg var tilbage i Sindal samme aften kl. 21.00.

En helt uforglemmelig GOD KONCERT!!!!! GODT GÅET BONNIE!!!!!!

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.