Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis: Nordjyske Stifttidende
Land
: Danmark
Interview/Promote: Heart & Soul 13 Rock Classics 
Skrevet af: Knud Labohn
Dato: Tirsdag den 8. oktober 2002
Stor størrelse: Klik

Hæse hits under Himmerland

OPLEV: Stemmen lyder som var dens ejerkvindes følelser slidt ned til hjerterødderne. Men en af 80'ernes store rockvokaler sidder stadigt smukt på den nu 49 årige Bonnie Tyler, der nylig brugte to dage på at forberede en comeback-plade i Himmerlands undergrund.

Helt præcist var det i Thingbæk Kalkminer, at hun med Aalborg-pladeselskabet CMC optog en række sekvenser som man senere på måneden vil kunne se i TV, når der skal gøres reklame for pladen "Heart & Soul".

Stort tv-hold

Vi fik forkost sammen en af dagene og både hun og hendes mand var meget søde og nede på jorden, siger minens indehaver, Hanne Bach-Nielsen, der fik besøg af det største tv-hold der endnu har været nede i de sær-egnede hælvinger.

Bonnie Tyler blev især kendt da hun efter en operation på stemmebåndene fik en noget rusten stemme, der skaffede hende tilnavnet "kvindernes Rod Stewart".

Talentet fra Wales var dog stort, og hun blev kendt for numre som "It's A Heartache", "Total Eclipse Of The Heart" og "Lost In France", hvoraf især de to første ofte omtales som rock-klassikere.

Udkommer 28. oktober

Pladen udkommer I Danmark den 28. oktober, og sendes senere ud i resten af Europa gennem det multinationale EMI.

"Heart & Soul" vil bestå af numre som andre musikere har gjort kendte, men som Bonnie Tyler vil give sin egen fortolkning. Blandt andet numre af U2, Bruce Springsteen og Phil Collins.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.