Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis/blade: Lokale avis i Swansea 
Land: England
Interview/omtale:
Stjernen Bonnie Tyler optræder ved et specielt velgørenheds arrangement.
Dato:
den 29-11-2000
Skrevet af:

Oversat af: Jan Olesen  

Swansea sangeren Bonnie Tyler hár underskrevet kontrakten til hendes optræden ved det specielle velgørenheds arrangement i byens "Patti Pavillion", næste måned.

Den legendariske lokale rockgruppe ved navn "Man", har arrangeret denne koncert, den 16. december 2000, til fordel for Boletta Ryan. Det er bandets keyboard spiller Phil Ryan's kone.

Hun har mistet synet på grund af en hjerne svulst, og har derfor brug for konstant omsorg/pleje. Pengene fra koncerten vil blive brugt til at gøre det muligt for hende at besøge en meget veluddannet overlæge i området.

Arrangementet vil samtidig give Bonnie chancen for at reklamere lidt for sig selv, lige som hun gjorde, da hun sang ved Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas's bryllup i New York.

Gruppen Man optræde sammen med gruppen Steelwater, Gary og Taff, samt andre gæste optrædende.

Som konferencier til denne aften har man valgt herren Keith Allen.

Arrangementets talsmand Steve Elsdon udtaler: "Vi er virkelig glade for at Bonnie har sagt ja til at medvirke i dette arrangement. Det vil blive en "stor" aften med et væld af talenter.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.