Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 04-03-2007

 

 

Avis/blade: Spansk
Land: Spanien
Interview/omtale:
Jeg er den samme, som jeg altid har været, siger Bonnie
Dato:
den 10-12-2001
Oversat fra spansk til engelsk af:
Carlos, Brazilien 
Oversat til dansk fra engelsk af: Jan Olesen  

Få artister kan være så stolt af at have sådan en verdensomfattende karriere succes, men det kan Bonnie. 

Bonnie Tyler, sangeren med den hæse stemme, som bedårede hele verden i 70'erne og 80'erne, med sangene så som: "It's A Heartache "Holding Out For  A Hero", Total Eclipse Of The Heart" og "Lost In France", lever nu i sin anden ungdom. 

I disse dag - nærmere bestemt igår, var hun i Madrid. Hun er i Spanien for at promote sit Greatest Hits album, som er udgivet af Sony. Dette album indeholder 17 sange som er udvalgt af Bonnie selv. Disse sange er dem, som jeg har haft størst succes med indfor min karriere, udtaler Bonnie, men ikke alle sammen, for der kommer I den nærmeste fremtid en jubilæums opsamlings CD, som indeholder sange, der vil blive fortolket på forskellige sprog. Med den her misundelsesværdige fysik af en jakke i læder og den her cowboy stil, samt hendes umiskendelig blonde hår.

Bonnie's rigtige navn er Gaynor Hopkins og hun er født i en lille lokal by i Wales i 1953, og forsikre, at hun er den, som hun altid har været. Det skyldes tror Bonnie, at jeg aldrig har haft brug for at følge moden, og trenden indfor min branche.

Hun er meget glad for sit store comeback hun har lige i øjeblikket har med den musik, hun nu en gang nyder så meget. Hun elsker mere end nogen sinde at give concerter og promote sig selv på den måde.

Jeg slapper af og nyder det, fordi jeg ikke længere behøver at vise, hvem jeg er, og hvilken musikstil jeg står for, det ved alle mine fans allerede.

En skæg kvinde, der elsker at fortælle den ene jokes/vittighed efter den anden. Hun fortæller ligesledes glad om den tid før hun udgav sit første album "The World Starts Tonight". Før udgivelsen af hendes første udgivelse, havde hun sunget mange år på et spillested i Wales, intil den aften, hvor en "talent jæger" fra London ankom. Det forårsagede ved en fejltagelse, at han så Bonnie optræde. Han blev helt oprevet af den stemme, og det bevirkede, at Bonnie snart blev verdensberømt, men det var ikke det Bonnie havde I sine tanker, da hun startede med at synge I Wales. Helt ærligt: "Jeg havde aldrig drømt om, at jeg skulle blive en popstar og super sælger indenfor den branche.

Idag, kunne jeg som sagtens synge på det samme spillested som jeg begyndte i 1969, fordi jeg elsker at optræde, og jeg behøver, som heller ikke det store publikum, bare jeg kan få lov til at optræde, det er nok for mig.  Men da mulighed bød sig, tog jeg den selvfølgelig.

Bonnie har mange gode minder fra vores land. I slutningen af 70'erne og i begyndelsen af 80'erne, var det meget almindeligt, at man så Bonnie optræde i de musikalske TV-udsendelser, på spansk TV.

Selvom hun lige har udgivet hendes Greatest Hits album I Spanien, har hun dog ingen planer om at lave en tour der, i øjeblikket. 

Til foråret, vil hun igen komme til Spanien med hendes band, og på det tidspunkt, håber hun på, at hun og hendes band igen vil blive inviteret ind i disse lokaler. og hun "joker" videre: "Hvis der er en promoter i nabolaget, så sørg venligst for at han får kontakt til min manager".

Derefter forklarer hun, at hun ikke kan forestille sig et liv uden musik, må hun tilstå. Hendes højeste ønkes, er at få love til at lave et Blues album, en dag. Hun ville meget gerne indspille en duet med sangeren Bono Vox fra gruppen U2, ligesome hun har gjort med mange andre kendte sangere. Jeg har bare ikke haft muligheden endnu, men jeg håber meget på at det en dag vil ske.

Lige i øjeblikket, er hun ved at forberede sit næste album, som vil være at finde i forretningerne i de første måneder af 2002. På dette album har hun lavet sine helt egne versioner af de store klassiker fra bl.a grupperne og sangerne U2, The Beatles, Phill Collins og Bruce Springsteen. Indspillingerne er foretaget sammen med hendes band og Prague Philarmonic Orchestra. På dette album vil hun også vende tilbage med en duet sammen med Meat Loaf, som gav Bonnie en helt uforglemmelig epoke med en helt anden sang. Der er også en stor sandsynlighed for at der vil være en sang sammen med Andrea Bocelli at finde på Bonnie's nye album, som snart vil blive udgivet.

Bonnie vil også gerne sende en helt speciel tak til bøsserne, for de har netop lavet en hymne over sangen: "Holding Out For A Hero", og det giver selvfølge stor salgs succes, af netop denne sang.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.