Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis/blade: People Magazine
Land: 
Interview/omtale:
"Heartache" sangeren er et HIT i Tyskland
Dato:
1995
Skrevet af: 

Oversat af: Jan Olesen

Med hendes skrattende og dirrende stemme, ser det ud til at Bonnie Tyler har besluttet sig for at blive en af popmusikkens mest powerfulde kvinder. Hendes gennembruds single "It's A Heartache" solgte over 6 millioner eksemplarer verden over. I 1983 lavde hun megahittet, den 7 minutter lange "Totol Eclipse Of The Heart". Den lå nummer et på singlehitlisterne verden over i hele fire uger. Kun få måneder efter havde hun endnu et kæmpe hit med soundtracket fra filmen "Footloose", og den melodi som er tales om er: "Holding Out For A Hero".

Siden dem, har Tyler's karriere være noget svingende, man kan vel godt på en måde sige en "Eclipse" for sig selv.

Uheldigvis for hende, har effekten ikke været så stor. "Mange mennesker har troet, jeg var ved at trække mig tilbage, men det er slet ikke tilfældet. Jeg har arbejdet hele tiden" siger den nu 45 årrige sangerinde.

I 1994 fik Bonnie en pris i Tyskland, noget der har samme værdi som en Grammy, for den bedste kvindelige sanger. Hele Europa er virkelig en god arbejdsplads for mig udtaler Bonnie, efter overrækkelsen af prisen i Tyskland.

Det er også værd at nævne at Bonnie har en rigtig god støtte i hendes mand Robert Sullivan, som hun har boet sammen med i 23 år, i hendes fødeby Wales. Det er ikke kun i Wales hun har fast ejendom også et stutteri i Berkshire, England og tillige i en villa Portugal samt en gård i New Zealand.

Tyler's personlige "heartache" var for fire år siden da hun aborterede, men hun er ved at være kommet over den sorg, og hun nok må indse, at hun aldrig for hendes egen barn/børn.

Jeg troede "Det du ikke har, det vil du heller ikke savne", men sådan var det altså ikke for mig, du ved, siger Bonnie - Jeg har haft et godt liv, og det ligger så fjernt for mig, at pakke det ind i mig selv, det er derfor jeg nu så åbent kan sidde her og tale om den der abort, jeg havde for ca. fire år siden.

Tyler håber på at hun kan generober America med hendes album "Free Spirit", som er hendes første hele studioalbumudgivelse i U.S i otte år.

Bonnie's modenhed har skabt tillid for hende, og som tydelig ses når hun optræder live, siger hendes manager David Aspden. Hun har tillige fundet ud af, at få så meget ud af hendes hæse stemme, som muligt. Den her hæse stemme fik hun da hun blev opereret i halsen og fik fjernet sine mandler ved strubehovedet.

Jeg har da stadig en god stemme, og nu har jeg bare lært at bruge den, griner Bonnie, her til slut i samtalen.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.