Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis/blade: Brev fra Mal Pope
Land: Wales/England
Interview/omtale:
Herunder kan du læse om, hvordan Mal Pope kender Bonnie Tyler, og hvordan sangen Tables Turn blev en realitet.
Dato:
den 13-11-2001
Skrevet af: 
Mal Pope
Oversat af: Jan Olesen

Klik på billedet, hvis du vil læse de oprindelige brev fra Mal Pope. Dette billede er side 1

Klik op billedet, hvis du vil læse resten af teksten til sangen Tables Turn, sunget af Mal Pope og Bonnie Tyler. Dette er side 2

Min historie om indspilningen af Tables Turn

Her ser du det album, hvor Bonnie har sunget duet med herren på coveret. Nummeret de synger sammen hedderTables TurnJeg har kendt Bonnie i mange år. Vi fik begge vores første pladekontrakt på cirka samme tid, nemlig i begyndelsen af 70'erne. Hun skrev kontrakt med RCA, og jeg skrev kontrakt med Elton John's Rocket Records. Da vi begge kommer fra Swansea, har vores "veje krydset hinanden" igen og igen.

Jeg begyndte at lave radio og TV programmer her i Wales, og i disse programmer, var Bonnie ofte vores gæst. Et af mine favorit programmer som vi lavede sammen, er det program som bliver sendt sidst på aftnen, inden TV stationen HTV Wales siger godnat. Det program jeg her tænker på hedder Mal Pope Show. I en af disse udsendelser, sang vi Total Eclipse Of The Heart sammen, og derefter sang Bonnie sammen med Dave Edmunds, Howard Jones og resten af mit band. Sangene Bonnie sang var "Run Rudolph Run" og Merry Christmas Everybody". Det var så fantastisk, at folk herover i Wales stadig snakker om den udsendelse.

Tidligere i sommers var Bonnie gæst i en ny TV serie, hvor jeg var studievært, og der sang vi sangen "Lost In France" sammen. Jeg nød det virkelig, og jeg tænkte at det kunne da være fantastisk, hvis jeg nu skrev en sang specielt til Bonnie og mig, som vi så skulle synge som en duet. Jeg skrev sangen på vej hjem fra TV studiet den aften. Et på dage senere, havde jeg indspillet en demo af sangen, som jeg skrev forleden aften, og den kørte jeg over til Bonnie med. Jeg sagde til Bonnie da jeg afleverede demoen til hende: "Hvis ikke du vil have noget som helst med den her sang at gøre, skal du bare glemme totalt jeg har været med den". Meeeen, den næste dag ringede hun til mig og sagde: "Jeg kan li' den sang, lad os lave den".

Da vi havde fundet en dato i vores kalender, hvor vi begge to kunne, kom Bonnie over i mit lille studio i Mumbies, Swansea, den eftermiddag, som vi havde aftalt. Hun sang for fuld hals, hele eftermiddagen. Det var en fantastisk eftermiddag, og jeg vil mene, at Bonnie her har lavet en helt utrolig god vokal på nummeret Tables Turn.

Mal

Jeg var også så heldig at Mal Pope medsendte teksten til melodien Tables Turn, så den skal du selvfølgelig ikke snydes for, så her er den. Tag godt imod teksten til TABLES TURN:

Nothing comes between us, that’s what we always said
But then the things I did, shot us both down dead
Now I seek forgiveness and another chance
To take this broken dance and make it better
I can’t make excuses for the times that I lied
You don’t know the lonely nights, I thought of you and cried.

CHORUS:
Did you never learn, tables always turn
Now you’re sitting there where I sat and you’re none of my concern
Did you never know that when you turned to go
You can’t cross those bridges burned now that the tables turned.


I know that you missed me some secrets can’t be kept
You are my one regret, but this ain’t over yet
Let’s just keep on talking and see where this thing goes
Let’s face it no one knows where the story ends
I know that you’re angry and you might need some time
I’m not seeking miracles, just looking for a sign.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.