Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis/blade: Græsk
Land: Grækenland
Interview/omtale:
Eksklusivt interview med Bonnie i den græske avis "Kathimerini"
Dato: Tirsdag den 16-10- 2001
Skrevet af: 

Oversat fra græsk til engelsk af: Markellos Kerassiotis
Oversat fra englesk til dansk af: Jan Olesen

Dette billede var det, som blev bragt i den græske avis sammen med interviewet

Interviewer: Hvordan har det med at snakke om din musik, når alt går som det går rundt om i verden??
Bonnie: Jeg mener, musikken hjælper folk til at få det bedre. Selvfølgelig er jeg chokeret over det der er sket i New York, og jeg kan slet ikke gå ind for terrorisme, det er sygeligt. Jeg er glad for at vi har musikken, så den kan få os til at føle os bedre tilpas. Det er uhyggeligt for nogle, at skulle snakke om krig lige i øjeblikket, men livet skal jo gå videre, skal det ikke???
Interviewer: Hvor meget har musikken hjulpet dig igennem livet???
Bonnie: Alt, når jeg er nedtrygt, tvinger jeg mig selv til at arbejde. Jeg går ind i studiet, og bagefter har jeg det altid bedre. I de sidste par uger har jeg været i Paris, for at indspille et album, med et live orkester. Hver gang jeg forlod studiet, gik jeg altid over på mit hotel, og blev oppe det meste af natten, for at se CNN. Vold ligger så langt fra min natur, uanset hvor i verden den kommer fra.
Interviewer: Hvis du blev inviteret ind i radio og TV, for at udtrykke din menning, hvad ville du så sige???
Bonnie: Jeg ville ikke sige noget som helst, det er den bedste måde at beskytte sig selv på. Og forresten er jeg jo heller ikke politiker. Der er ikke noget, der er mere latterligt, end mennesker der udtrykker deres menning om alt ting i de interviews de giver, når de overhovedet ikke har noget med de ting at gøre, som de udtrykker deres menning om.
Interviewer: Har du noget at fortælle om det nye album????
Bonnie: Helt ærligt!!! Det er et HELT nyt album, som jeg i øjeblikket arbejder på, og det vil blive udgivet til foråret. Albumet som du har i hånden, er et album som indeholder en samling af mine bedste ballader i gennem min karriere.
Interviewer: Hvilken sange elsker du stadig, og hvad keder dig??
Bonnie: Jeg elsker "Total Eclipse Of The Heart", den bliver jeg aldrig træt af at synge, ligeså vel som "Holding Out For A Hero". Min første "baby" blev født helt tilbage i 1976, og blev døbt "Lost In France". Og så er der også et nummer på det album som nu har, jeg aldrig vil optræde med, nemlig "My Guns Are Loaded". Jeg har aldrig kunnet lide dette nummer, men pladeselskabet insisterede på at dette nummer skulle med, sammen med alle de andre numre på albumet.
Interviewer: Det ser ud til, alt med lyden er "up to date" Og din stemme har heller ikke ændre sig, men når man ser på coveret, har du ændret dig??
Bonnie: Alle må have bemærket mit hår!!! Det er ikke krøllet mere, og faktisk: "Tak Gud" for det. Jeg blev berømt med det overdreven hår og 80'erne tøj stil, men jeg har hadet den form for hår og stil lige siden. Til dette album, som du sidder med, har jeg selv fået lov til at vælge min still på, og resultatet er jeg meget tilfreds med.
Interviewer: Hvordan holder du din stemme i sådan en god form??
Bonnie: Jeg mishandler den, det er den bedste måde at holde den i form på. Den eneste ting jeg gør, er at spise en skefuld oliven olie, hver morgen. Jeg tror olien måske bare bliver i hovedet, men jeg tror på min egen måde at behandle på. Skal jeg bevise det?? (Syngende) "I need a Hero, I'm holding out for a hero till the end of the night...."

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.