Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis/blade: Record Mirror
Land: 
Interview/omtale: Wales har mistet husmoder: "Bonnie Tyler, fra husmoder til STAR !!

Dato:
04-12-1976
Skrevet af: 
Jim Evans

Oversat af: Jan OlesenHvor er smagen af den gloriøse teknikske farve på forsiden af coveret med Bonnie Tyler. Jeg kan gi' Jer et tip, den er lige nøjagtig på Top 10 med den lille vise, som hun har kaldt "Lost in France".

For Fru. Bonnie Tyler, er det sket en masse ting for hende de sidste otte uger.
Fra at være en husmoder der kunne lide at synge om aftenen, for at få nogle ekstra lommepenge, har hun nu på den korte tid gjort sig bemærket på ubestemt tid, indenfor popverden.

At kalde hende husmoder-Superstar er ikke helt fair. Med hendes kun 22 år har hun nemlig været indenfor showbiz i 5 år. Det hele startede med en lokal talent konkurence i South Wales, og på grund af den, opgav hun hendes arbejde i forretning, for at blive fuldtidsarbejder, som sanger i en natclub.

Modig !!

I en periode arbejdede hun sammen med gruppen som hed "The Dixies". Senere samlede hun en gruppe der spillede kabaret og klubmusik. Da hun gik solo samarbejdede hun med Ronnie Scott og sangskriveren Steve Wolfe samt produceren Dave Mackay, og dette samarbejde bevirkede at melodien  "Lost In France" blev til en realitet. Et stort fremstød for RCA med den her "blåøjede" og lyshåret Bonnie,der nu lige pludselig var oppe blandt de bedste i rækken, af RCA's stab.

Lad os gå tilbage til begyndelsen. Bonnie kommer fra en familie med tre søstre og to brødre, og en hund som hedder Sam. De bor i en lille landsby i området Skewen nær Swansea. "Da jeg flyttede hjemmefra" sagde Bonnie, havde jeg lyst til at arbejde i lille lokal butik. Jeg startede med at sælge kartofler, men blev forfremmet så jeg måtte sælge slik.

Bonnie brugte et støvsugerør, som mikrofon

Jeg har været interesseret i sang og musik lige siden jeg har været helt lille. Vores familie er nemlig meget muskalsk anlagt, og vi kan specielt godt lide at synge. Jeg kan huske vi engang brugte en støvsuger til at simulere mikrofon.

Bonnie's første single "My My Honeycomb", var ikke en fremtrædende succes. Sagt med andre ord, den mislykkedes og efter udgivelsen, blev den helt sat ud af produktion.

Bonnie troede ikke rigtig på "Lost In France" , da hun havde hørte sangen. "Den melodi er ikke rigtig mig, men alle havde tillid til den, og det smittede af på mig. Jeg tror det er fordi det er sådan en iørefaldende sang".

Min kommende single ser ud til at blive meget mere stormfuld. Jeg ved ikke rigtig om jeg må sige det her, men det ser ud til, det bliver et nummer der hedder "Let Me Be More Than A Lover". Og vi har planlagt et helt album til januar.

"Hej, jeg kan ikke lide at blive skrevet om, som en anden Mary Hopkin". Jeg har altid været fan af Janis Joplin. Min favorit af hendes sange er: "Piece of My Heart".

Jeg er ikke helt klar over, hvilken sange der er planlagt til det kommende album.

"Lost in France var rettet mod single markedet. Den melodi er ikke, hvad jeg vil kalde et album track. Jeg foretrækker mere saft og kraft, samt mere funk agtig musik.

Nå, Bonnie,  hvordan er det så at blive en star sådan lige med et ??

Jeg er begejstret, jeg mener, alle de mennesker må da kunne lide mig bare en lille smule, når nu de har købt min plade. Nu, bliver jeg spurgt, om jeg vil skrive autograf, samt alt muligt andet. Den anden dag var jeg på apoteket, og damen bag disken sagde, at hendes datter gerne ville vide hvad jeg ønskede at købe. Det er underligt, men samtigdig pragtfuldt og spændende.

Det har vist sig at Bonnie har taget sin popularitet til sig som et voksent menneske. Og det ser ikke ud til hun er blevet affekteret af al den hurlumhej, fra popmusikkens verden. Hun taget alt meget stille og roligt.

"Det kommer som lidt af en overraskelse for mig, at jeg har lavet et hit album. Jeg har aldrig rigtig turde tro på det, før, men jeg nyder det selvfølgelig. Det ligesom at synge.

Glad

Hvordan var det at se dig selv på toppen af poppen ? "Det har altid været min ambition at jeg skulle nå toppen af poppen. Nu har jeg nået mit mål, så i øjeblikket ved jeg ikke rigtigt, hvad mit mål nu er. Jeg så min første optræden i et TV program, fra et hotelværrelse i Glasgow Airport. Den anden gang jeg så programmet, var jeg sammen med hele familien, onkler og tanter og alle de andre. Jeg ville nu hellere have været alene, for jeg er meget selvkritisk.

Nej, jeg er ikke ivrig efter kabaret arbejde. Jeg kan ikke lide alt, hvad det har med det at gøre. Det er ikke min musikstil, alligevel.

Succesen "Lost In France" skulle øge Bonnie's single salg betydeligt, da singlen blev udgivet i Danmark, Sverrige, Holland, Frankrig og Tyskland. Derudover havde Østrig og Japan bestilt den. Internation berømthed for Bonnie, skulle lige været om hjørnet. Man havde også talt om udgivelse i America, så man må da sige, der var berømmelse i farvandet.

Der er en ting der undre mig, nemlig den, synes Bonnie's gamle mand, judoekspert og klubejer Bobby Sullivan også det er skønt at have en kone der popstar "all over the world". "Han er meget glad for det, selvom jeg sommetider er væk fra London 5 nætter på en uge. Men vi vil være hjemme i julen.

Det kan godt være Bonnie er "Lost i France", men det ser ud til hun ved hvor hun vil hen, med sin karriere.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.