Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis/blade: People Weekly 
Land: 
Interview/omtale:
Menneske magasin !!! "Et-hits-underværk" : Bonnie Tyler ser tilbage på sin sangkarriere, med "Total Eclipse Of The Heart" på hitlisterne
Dato:
21-11-1983
Skrevet af: 
Roger Wolmuth

Oversat af: Jan OlesenDet er som om der er magi i Bonnie Tyler's karriere. Problemet er bare, det er den slags magi, man sædvanligvis ser i forsvindingsnumre. Fra at være en forhenværende klubsanger i Wales, som styrtede frem med sin berømmelse i 1978, med hendes udtørret, hæse fortolkning af "It's A Heartache", men så lige pludselig forsvandt hendes sange fra hitlisterne. "Jeg tog noget af et styrtdyk", indrømmer Bonnie Tyler nu 32, i en munter stemme.

Men ikke længere, bakket op af en ny manager og et plademærke, blev Bonnie skubbet væk fra styrtdykker, kan man godt sige. For det bevirkede at hun nu flyver højere end nogen sinde med melodien "Total Eclipse Of The Heart". Den kraftfulde syv-minutters rock single har toppet på Billboard's Hot 100 (den har været placeret to pladser bedre, end Heartache nogen sinde har været), og på rekordtid solgt omkring 2 millioner eksemplarer. Med hendes nye udgivelse af singlen "Take Me Back", har den virkelig drevet albumet "Faster Than The Speed Of Night" til tops på hitlisterne, ligesom den medvirker i en firesporet luftduel i Michael Jackson's Thriller: "The Police's Synchronicity and Quiet Riot's Metal Health.

Bonnie har lige akkurat afsluttet indspilningen af et sountrack klip til Footloose, en Herbert Ross film, der udkommer i februar, ligesom den nye sang Flashdance skrevet af Giorgio Moroder, fra filmselskabet Metropolis. Så man kan vist roligt sige, at Bonnie Tyler's tilstedeværelse ser bestemt ud til at være kommet, for at blive.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.