Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis/blade: Mirror
Land: 
Interview:
Hård i sindet, selvom hun aboterede i 3. månede.
Dato:
Torsdag d. 20-01-1994
Skrevet af: 
Greg Plamer
Oversat af: Jan OlesenRocksangeren Bonnie Tyler, som havde et hit med "It's A Heartache, har afsløret sin helt personlige sorg, efter hun aborterede.

Den hæsstemmede sanger mener, at Gud har bestemt, at hun aldrig skal have love til at blive mor, efter hun forgæves har prøvet at få stiftet en familie.

Swansea sangeren blev berømt med sit første hit i 1976 (Lost In France). Seks måneder senere, efter hun var blevet opereret i halsen, indspillede hun "It's A Heartache".

Bonnie aborterede 3 måneder efter hun var blevet gravid. Faderen til det mistede barn, var hendes 44 årrige mand Robert Sullivan, som hun har været gift med i 20 år.

Karriere:
Jeg græd, og græd uafbrudt i over tre uger, efter jeg havde mistet min baby, mindes hun.

Jeg var meget ulykkelig, men jeg tvang mig selv til at arbejde. Jeg ønskede at glemme alt, bortset fra min karriere. Det var den eneste måde, hvorpå jeg kunne klarer det hele.

Robert og jeg har da prøvet på igen, at jeg skulle blive gravid, men Gud har fortalt mig, at jeg aldrig skal regne med at blive mor til mit eget barn.

Istedet, giver Bonnie sin kærlighed til børn, ved at holde åben hus for dem, i hendes 100 årrige hus nær Swansea.

Og hun agerer også vært for hendes mange unge slægtninge og for børnene af deres meget nære venner, ved enhver given lejlighed.

Den private sorg over sin abort, for to år siden, var den anden største sorg, der bragte hende ud af ligevægt, i hende og hendes mands langvarige forhold, som strækker sig helt tilbage til dengang, hvor hun arbejde i en frugt butik.

Hun afsløre her, hvordan deres forhold engang lige har været ved at ende med et break-up, da hendes mand Robert, "smed med sten, som en anden murerarbejdsmand".

"For ti år siden, var vi gået fra hinanden i en uge, fordi Robert, havde haft en kærlighedsaffære til en anden, end mig": sagde Bonnie, som er på turné i Tyskland. "Men denne krise har bragt os endnu tættere sammen, fordi han har lovet mig, han aldrig vil være mig utro igen.

Bonnie afsløre også en puritansk side af hendes sexede showbis image. "Jeg tror, jeg er en rock-and-roll forstening, men jeg har aldrig brudt mig om udskejelser", udtaler hun.

"Jeg kan lide at drikke vin og have det skægt, men jeg har aldrig haft behov for at tage narkotika, drikke mig fuld eller "bolle uden om".

Besat af:
"Succes er min stimulering. Jeg synger ikke på grund af pengene, for jeg elsker at arbejde, helt ærligt, er jeg faktisk hele besat af det.

Og hun må se i øjnene, at vilkårene er sådan, at hun aldrig vil få sine egne børn. "Jeg kunne heller ikke se mig selv som hjemmegående husmor og mor, lige nu" tilstår hun. "Siden jeg blev 40, har jeg følt mig meget mere tryg, og samtidig følt, at jeg er blevet meget mere stærk.

Bonnie's Tysklands turné begynder i dag, og ender den 22. Februar i München.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.