Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis: Ti Minutter (Gratis Aalborg Avis)
Land
: Danmark
Interview: Heart & Soul 13 Rock Classics 
Skrevet af:  
Dato: Tirsdag den 29. oktober 2002
Stor størrelse: Klik

Bonnie Tyler karl med ny CD:

Hele landet: For første gang i 4 år er der en ny CD på vej fra Bonnie Tyler. Udgivelsen har titlen: "Heart & Soul - 13 Rock Classics" og er netop kommet i handelen.

Sangene spænder over flere forskellige perioder inden for rockens æra. Lige fra Lennon/McCartney nummeret: "In My Life" til Bruce Springsteen's: "Human Touch".

Men CD'en rummer også flere former for musikalske stilarter. Der er en snert af gospel over Tyler's udgave af: "Lean On Me", et stænkt af blues i: "Need Your Love So Bad" og en duft af musical i den på en gang smukke og dramatiske: "And I'm Telling Your I'm Not Going".

- Sangene afspejler kærlighedens lys og skygge, i op- og nedturene. Livet ville være frygteligt uden musik, og musikken ville være rædselsfuldt uden kærlighed, siger Bonnie Tyler.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.