Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Blad: Se og Hør
Dato:
Torsdag den 27. december 2002

Land
: Danmark
Interview: Heart & Soul 13 Rock Classics 
Skrevet af: Bent Albøge
Foto: Peter Grosen og ALL OVER
Stor størrelse: Klik


 

Bonnie Tyler elsker nærhed

FAMILIEN BETYDER ALT

Sangeren har aldrig fået børn, men hun har 16 niecer og nevøer

Tænk, jeg har været gift med en samme mand i næsten 30 år. Hvad sig du så? Det er sjældent i vores branche, griner Bonnie Tyler. Den 51-årige sangerinde var i Danmark for at præsentere sin nye cd, "Heart & Soul", men talte mere om sit privatliv end sin musik.

Min mand Robert Sullivan er en succesfuld forretningsmand, så han har en masse ansatte, der passer hans firma til daglig. Derfor har han altid tid til at følge med, når jeg rejser rundt og giver koncerter og jeg elsker, at vi kan være så meget sammen.

I det hele taget betyder familien meget for Bonnie Tyler, der oprindeligt er født Gaynor Hopkins. Og familien er stor. Foruden sine tre søstre og to brødre har hun 16 niecer og neøver, hvoraf én af dem bør hos sangerinden, selv om han er 26 år.

Jeg er jo aldrig selv blevet mor. I mange år syntes jeg ikke jeg var moden til at få børn, men da jeg blev 39 år, ville jeg gerne. Jeg vidste ikke, om det kunne lykkes, men sagde: "hvis det sker, så sker det". Jeg blev gravid, men da jeg var to måneder henne mistede jeg barnet og det lykkedes mig aldrig at blive gravid igen.

I familie med Zeta-Jones

Sådan var min skæbne altså bestemt, og jeg har ikke ondt af mig selv, fordi jeg ikke blev mor. I stedet nyder jeg alle mine niecer og nevøer, som elsker "tante Gaynor", så jeg samler dem jævnligt omkring mig hjemme i Wales. Jeg er et stort familiemenneske og nyder nærheden med alle mine kære siger Bonnie Tyler, der mistede sin mor for halvandet år siden og sin far for få uger siden.

Blandt de familiemedlemmer hun jævnligt ses med, er filmstjernen Catherine Zeta-Jones.

Catherine er min mands kusine, og jeg har kendt hende, siden hun var barn. Jeg morer mig stadig over, at hun faktisk startede som danserinde. Det var morsomt, når hun steppede og spjættede med benene.

Bonnie Tyler er født og opvokset i Swansea i Wales - og her bor hun stadig en del af året. Hun er aldrig flyttet til London, fordi hun ikke gider det overfladiske showbizliv, hvor man kun går ud for at blive set.

Til gengæld har min mand og jeg et skønt hus ned til vandet i Portugal, og dér er vi sammenlagt ca. seks måneder om året.

Bonnie Tyler tog sit kunstnernavn, fordi hun som ung hadede at hedde Gaynor Hopkins.

Jeg syntes, Gaynor var så gammeldags, men sådan har jeg det ikke mere, og hjemme bliver jeg aldrig kaldt andet end Gaynor. I mit pas står der faktisk "Gaynor Sullivan - også kendt som Bonnie Tyler" - så ingen skal tro, jeg render rundt med et falsk pas.

Bonnie Tylers nye album "Heart & Soul" består af 13 rockballader, som med én undtagelse aldrig før er sunget af piger. Men det er sange, hun altid har elsket, og i det nye år skal hun på turné med dem - og sine mange andre hits, bl.a. "It's A Heartache, som hun aldrig slipper.

Det er mit største hit og mit varemærke, så den slutter jeg altid af med, siger Bonnie Tyler, der også optræder i Danmark til foråret.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.