Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis: Ekstra Bladet
Land
: Danmark
Interview: Heart & Soul 13 Rock Classics 
Skrevet af: Allan Lykke Olesen
Dato: Tirsdag den 12. november 2002
Stor størrelse: Klik

Guds vilje at jeg ikke ikke fik børn:

Bonnie Tyler har dog masser af andre børn at tage sig af - og så har hun nosser:

Nåh, det er ikke Peter Nørgaard denne gang? smiler Bonnie Tyler. Ekstra Blandets hårdtslående journalist vækker ellers minder hos den walisiske orkan, der med sin hæse stemme er blevet sammenlignet med Rod Stewart.

Ja, han var noget speciel. Sidst, han interviewede mig, røg han direkte hen og hev mig i håret. "Er det ægte"? ville han vide, åbentbart i den formodning at det var en paryk. Så hev jeg ham i de ædlere dele. "Er dén ægte"? svarede jeg, og så var den sag ellers afgjort griner den 49-årige sangerinde, der er et smut i hovedstaden forud for udgivelsen af albummet "Heart & Soul". Et album med cover sange indspillet for CMC Aalborg med hendes faste band og Prags Filharmoniske Orkester.

Nosser i stemmen:

- Der er ikke mange numre med, der er kendt fra kvindelige solister?

- Nej, det er mændene, jeg beundrer, og jeg har nosser nok i stemmen til at kunne fortolke mande-sange fastslår Bonnie Tyler; der er født med navnet Gaynor Hopkins og i øvrigt fik sin karakterisktiske stemme, da hun fik fjernet mandlerne i midten af 70'erne.

I dag, 13 album og 60 singler senere, er hun tæt på at have været gift med den samme mand, Robert Sullivan, i 30 år.

- Ret usædvænligt, ik? Han er noget mere tyndhåret nu, end dengang vi mødtes, men han er stadig en flot fyr. Så han bliver holdt i kort snor, griner hun.

Parret har ingen børn, men til gengæld fungerer de som et samlings-punkt for den øvrige familie, der tæller omkring 125 medlemmer i alle aldre.

Mistede barnet:

- Julen holder vi altid i Swansea og så er der for alvor liv i huset, griner hun.

- Er du ked af ikke at have fået børn??

- Da jeg nærmede mig de 40, blev vi enige om, at nu var vi voksne nok til at få børn. Og jeg blev også gravid, men mistede barnet to måneder henne i graviditeten.

- Forsøg på at blive det igen glippede, så nu har vi accepteret, at det er Guds måde at sige til og, at vi i stedet skal tage os af de andre børn i familien, sig Bonnie Tyler, der til foråret vender tilbage med en turné i Danmark.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.