Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis: 
Land: 
Interview: Pengemaskine
Dato: 09-06-1997
Skrevet af: 
Oversat af: Jan OlesenSelvom Bonnie's stemme til tider bliver sammenlignet med Rod Stewart's, er hendes rygende, sexende måde at synge på helt hendes egen. Det gav den søde Welsh-fødte pigesange- rinde, hendes første "goldsingle" og album, fra sidste års album "It's A Heartache".

Den meget lille blonde med de gennemtræng- ende blå øjne, skabte en stor sensation på det udenlandske marked, inden hun tog de ameri- kanske ører med storm, med hendes specielle blues og country-rockagtige stil.

Hun havde hendes første multinationale succes'er med singlerne "Lost In France og "More Than A Lover". Begge singler bliver sunget på hendes egen "grynet" måde, dog med fortolkninger fra Janis Joplin's "Piece Of My Heart", som er at finde på hendes debut album "The World Starts Tonight" (blev udgivet i U.S. på Chrysalis).

RCA records' artisten hæver sig til international berømmelse, selvom mange mennesker mener, hun er en forbigående sensation. Men sådan en meddelelse tager Bonnie nu ikke anstød af. "Når folk kalder sig en forbigådende succes, tror folk man bare er der, og ikke laver en skid" forklarer Tyler. "Jeg har brugt otte år på at synge i cabaretrum, rugbyklubmiljøer, og natclubs, hvor man ofte måtte kæmpe for at blive hørt, imellem glassenes klirren og folks plapren, så jeg synes, jeg har gjort min pligt, men hensyn til at arbejde.

Den sensuelle hæshed, der er helt naturligt for Bonnie's måde at synge på, er, somom den umiddelbart  kan skelnes hos hendes fans. Selvom, hendes stemme blev dybere for tre år siden ved en operation, for betændelse på strubehovedet.

"It's A Heartache", "Lost In France", og "More Than A Lover" blev skrevet af Ronnie Scott and Steve Wolfe, et team der også har bidraget med et nummer til Bonnie's nyeste album "Diamond Cut". Duo'en har produceret LP'en i samarbejde med Robin Cable, der er kendt for sit arbejde med Elton John og Harry Nilsson.

I sommeren 1979 blev Bonnie Tyler en aner- kendt og meget rost internation indspilnings- kunstner, og hendes album Diamond Cut blev udgivet i en endnu større del af verden.

Den søde "Welshblode" nyeste single er den discopræget "Married Men".

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.