Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis: Braziliansk avis
Land: Brazilien
Interview:
"Diamond Cut"
Dato: 1979
Skrevet af: 
Oversat til engelsk fra Braziliansk af: ANTONIO LOPES DO NASCIMENTO
Oversat fra engelsk til dansk af:
Jan Olesen
Tak:
ANTONIO LOPES DO NASCIMENTO

Klik på billedet, hvis du vil se artiklen i stor størrelse

Klik her, hvis du vil læse den engelske tekst til den Brazilianske avis artikel omkring Bonnie Tyler

Sidste år chokerede Bonnie hele musik verdenen med sit super hit "It's A Heartache". Det nummer var nemlig at finde på alle hitlisterne verden over. Først startede hun med de Europæiske hitlister, derefter direkte på de Amerikanske hitlister, der blev hun ligesom et symbol på en revolution inden for popmusikken, rundt om i verden.

Hun var først blevet sammenlignet med Rod Stewart, på grund af hendes hæse stemme. Hendes succes, overraskede en BBC DJ så meget, at han annoncerede en ny udgivelse fra Rod som: "En ny udgivelse fra Bonnie Tyler i bukser".

Nu er Bonnie tilbage med den samme power, som hendes forrige hit, men denne gang med sangen "My Guns Are Loaded", som også er en stor succes. Sangskriverne til sangen "My Guns Are Loaded" er den samme dou, som skrev sangen "It's A Heartache", Scott & Wolfe. Og de to har virkelig givet os troen på at Bonnie igen vil toppe alle hitlisterne rundt om i verden endnu engang.

 

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.