Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis: Braziliansk avis
Land: Brazilien
Interview: Tidlige karriere
Dato: 1980
Skrevet af: 
Oversat til engelsk fra Braziliansk af: ANTONIO LOPES DO NASCIMENTO
Oversat fra engelsk til dansk af:
Jan Olesen
Tak:
ANTONIO LOPES DO NASCIMENTOBonnie Tyler:

Den Britiske sangerinde, som er født i 1958 (forkert fødselsår. Bonnie er født i 1951, webmasteren), og begyndte allerede at synge rundt om på puberne som 17 årrige. Hun blev først og fremmest rigtig kendt i slutningen af 70'erne, med sangen fra duoen Scott & Wolfe "It's A Heartache".

Hun blev kaldt den kvindelige Rod Stewart, på grund af sin hæse stemme. Den her hæse stemme skyldtes, at hun havde fået en halsoperation, hvor hendes mandler var blevet fjernet, og ved dette indgreb, blev hendes stemmebånd berørt, således at hun fik den her hæse stemme, som Bonnie nu engang er kendt for.

Hun var knapt nok begyndt at synge, men var allerede blevet sammenlignet med Janis Joplin, og det menes at være at godt ry på den tid. (Hun har stadig det ry, og det nyder Bonnie helt bestemt godt af den dag idag, webmasteren).

 

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.