Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis: 
Land: 
Interview: Interview

Dato:
Skrevet af: 

Oversat af:
Jan Olesen

Interviewer: Hvornår så I to hinanden første gang ??

I studiet, den eftermiddag som vi indspillede singlen for nogle år siden. Vi gik igang på stående fod. Det var nemmere at arbejde trin for trin sammen, nu da vi var helt nye over for hinanden. Jeg har godt nok sunget duet med to andre mennesker før, men aldrig i "trin for trin" indspilninger, som det er at indspille i studiet.  Den ene er Frankie Miller som er med på mit album, og den anden er Rick Darrigenger, hvor jeg medvirker på hans nye album.

Den første gang var i Eden Studios i London, hvor vi indspillede singlen.

 

Interviewer: Hvis idé var det, at I to skulle indspille sammen ??

Shaky's tror jeg. Han var på udkik efter en pige til at indspille duetten med, så han drøftede det med sit pladeselskab, og jeg ved ikke om det var hans idé, det skulle være mig, eller det var pladeselskabets. Det næste jeg fik at vide, var, at min manager havde talt med hans manager, og han havde spurgt, om jeg kunne tænke mig at gøre det. Jeg sagde: "Jeg vil høre sangen først, så jeg vidste hvad det er for noget, jeg sagde ja til. Jeg sagde JA, for jeg kunne ret godt lide den. Men jeg troede den skulle bruges til jul, som julemelodi.

Helt ærligt, den sang har altid været en af mine favoritter. Jeg vidste, det ville blive en god duet. Men først skulle pigen findes, og der var Bonnie et oplagt valg. Vi var jo fra samme pladeselskab, så vi kom jo fra den "samme andedam", kan man godt sige. Først når man har gennemprøvet tingene i praksis, kan man udtale sig om det bliver et hit, og ligeledes om det kan sælges, eller ej. Det er et hit, så her har du det.

Interviewer:
Hvordan er Shaky ??

Han er meget professionel, og ret skæg, med hensyn til nogle af de ting han siger og gør. Jeg troede til at begynde med, han var den generte type, men det vidste sig siden hen, da jeg lærte ham at kende, at det var han slet ikke.

Interviewer: Hvordan er Bonnie??

Hun er i grunden helt nede på jorden, ligesom jeg selv. Hvis vi skal snakke om indspilningen af singlen, så, så man tydligt på Bonnie, at hun var meget nervøs, men det er der jo ikke noget at sige til, for vi havde jo aldrig mødt hinanden, og heller aldrig optrådt sammen før.

Interviewer: Hvad savner du mest, når du er væk fra Welsh ??

Jeg savner det mærkeligt nok ikke, for at være helt ærlig. Jeg er lige kommet tilbage fra Frankrig, og faktisk kunne jeg sagtens have blevet der i en længere periode. Der er så fantastisk, og jeg nød det virkeligt. Men du kan godt regne med, jeg savner selvfølgelig min familie og venner, når jeg er væk fra Welsh, for helemin familien bor stadig der. Jeg har tre søstre og to brødre, og dem tog jeg hjem for at besøge, fra juleaften og til og med nytårs aften. Det var "kanont" (skønt). Jeg bor helt ude ved kysten, et sted som hedder Mumbles. Det er praktfuldt om sommeren, for så skal man bare lige over vejen, så er man på stranden, og det er noget, af det, jeg savner jeg er væk fra Mumbles.

Min familie, men jeg ser den da, nu og da. Når nu jeg er væk, kommer min mor tit og bor ved resten af familien. Og så er det "chitlin",  jeg tror det er noget i retning af grisehaler, eller sådant. Det er en ret en af mine rigtig gode venner laver. Det smager ihvertefald lidt af bacon.

Interviewer: Har du brudt nytårsforsættet, endnu ??

Jeg har ikke engang plaget mig selv med at lave et. Jeg ville gerne, om det kunne lade sige gøre, at droppe alt det slik jeg går og spiser. Jeg prøver, men det lykkedes ikke altid.


Nej !!! Jeg har besluttet, jeg ikke skal gå og småspise imellem måltiderne, og jeg har holdt det. Selvfølgelig er det svært. Det jeg undlader at spise er: "snack, kiks og fed kage".

Interviewer: Hvilken af disse, er dine favoritter: a) Poul Mc. Cartney og Michael Jackson: Say Say Say. b) Kenny Rogers and Dolly Parton: Island In The Stream. c) Sylvian and Sakamoto: Forbidden Colours. d) René an Rénato: Save Your Love

Åhh gudfaderbevares, skal jeg virkelig svare på det !!! ?? Absolut ikke Réne og Rénato. Jeg vil formode "Say Say Say". I starten kunne jeg heller ikke lide den, for at være helt ærlig, men det bliver altså mit valg. Hvis jeg selv skulle vælge, hvilken duet jeg synes er bedst, er det helt klart Joe Cocker og Jennifer Warnes, "Up Where We Belong". Det er min favorit.

Jeg ved slet ikke hvilken en af dem jeg skal vælge, men jeg tager den med Dolly og Kenny. Hvorfor ? Fordi det er en meget  flot/sød sang.

 

Interviewer: Vil I lave en trio, og hvem skulle i så fald være den tredje person ??

Jeg tror ikke vi vil lave nogen, det lyder helt usandsynligt i mine ører.

 

 

Åh, det ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal svare til, for jeg vidste ikke engang vi skulle lave en duet sammen, før i sidste øjeblik, så det vil nok blive noget problematisk med en trio. Det er skægt som ting engang imellem sker.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.