Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

 

 
Avis: Rock World
Land: 
Interview:
Bonnie diskutere Guns n' Roses med Colin Irwind: Bitter not Blue. 
Dato: August 1992
Skrevet af:
Colin Irwind
Oversat af:
Jan Olesen

Tilbage igen efter fire år, Bonnie Tyler er allerede tilbage på sin rette plads, igen, efter at have været væk fra rampelyset i fire år.

 
Lad os se det i øjnene, er han ikke bare en dejlig fyr? Bonnie Tyler diskutere objektet af hendes begær, af herren Axl Rose. "Ser du, jeg har været fan af Guns N' Roses i mange år, lang tid før alt det med narkotikaen kom frem. Jeg må indrømme, jeg var virkelig tiltrukket af Axl Rose,, fordi han var så sexy. Det jeg mener, er at: "Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se ham optræde live, men jeg vidste ikke rigtigt, hvordan jeg skulle komme til det.

Om jeg kan forestille mig, hvordan han ville se ud når han som 70 årrige er "skrumpet ind",  og med rynket hud. Nej, overhovedet ikke.

"For himmelens skyd", er det virkelig den naturlige søde Fru (respektable) Bonnie Tyler - 41 år, lykkeligt gift på sit 19. år. Og samtidig vil jeg gætte på, du er det kvindelige familieoverhoved for det meste af landets befolkning, dem med  det humørfyldte og sladderagtig image, alt imens du selv iføre dig demin og har de her herlige drillende lyse krøller.

Åhh, jeg er naturligvis blevet krøllet, siger hun spøgefuldt om håret!!!!. Det er ligesom hun har været blandt os for altid (det er jo hele 16 år siden hun fik sine første hits med sangene "Lost In France" og "It's A Heartache")  til trods for eller sagt på en anden måde, måske på grund af de her lejligheds fravigelser (her tænkes på  lynindspilning af duetten med Shakin' Stevens, som er en alarmerende tendens til at overdrive Rod Stewarts stemme, ved at fremføre den, i den skøre OTT-produktion.

Hun skulle have en beskyttet Orden "klasket" på sig, ligesom den hun har iforhold til den Britiske "poparv".

Så velkommen tilbage, oh tak, siger en velsignet Bonnie. Efter hun har været væk i en alarmerende lang periode. Faktisk en periode på fire år. Det er nemlig fire år siden hun forlod pladeselskabet CBS med en "bitter" smag i munden", på grund af, et ikke succesfuldt album, og en hele del "flop" singler. Det gjorde at hun blev nedtrykt og og skuffet - indtil andre artister lidt efter lidt tog materialet op, og gjorde fire af nummerne fra albumet til en succes for dem. "Simply The Best", Tina Turner, Save Up All Your Tears (Cher), Don't Turn Around (Aswad) og To Love Somebody (Jimmy  Somerville).

Gud arbejder på mystisk vis, sukker Bonnie.  Jeg er ikke den der opgiver på halvvejen, men jeg følte mig virkelig som sådan en, da albumet ikke gav nogen succes. Og da Tina Turner, fik et kæmpe hit med sangen: Simply The Best, tænkte jeg SHIT også, så havde jeg alligevel ret med den sang.

Hun overførte alle sine gøremål, til disse herlige mennesker på Arista. Her er hun så med sit splinter nye album Bitterblue, produceret i samarbejdet med en hær af virkelige arbejdsivrige arbejdsmænd, der inkludere en af medlemmer fra Springsteens gruppe, herren Roy Bittan, den "hellige" Giorgio Moroder, der har skabt det fantastiske idol Nik Kershaw.

Jim Steinman, ham som hun har delt sine største succer med (Total Eclipse Of The Heart, Faster Than The Night og Holding Out For A Hero), kunne ikke finde tid i sin kalender denne gang, fordi han havde et engagement med Mr. M. Loaf. Men næste gang, havde hun lovet sig selv, næste gang skal jeg nok få fat i ham.

"Jim er et geni. men han er noget langsom. Han havde lovet at lave nogle sange til mig, men i øjeblikket er han stadig i studiet med Meatloaf, og hvem ved, hvor lang tid det kan tage?.

Bonnie har turneret rundt i mange dele af verden, i de sidste år, og hun har virkelig gjort det godt, må man sige, hun har formået at overleve med hendes musikstil, alt imens rap og dance musik prøvede på at overtage hendes målgruppe af fans.

Hvordan har du det med at være et sexsymbol, Bonnie ?

"Hvad??, Nej, Jeg er kun en sanger. Det er det hele. Jeg har aldrig set nogen grund til at blive nogen sexobjekt eller noget i den retning, overhovedet ikke".

Lige et par sidste brændende spørgsmål. Vil Axl Rose gøre hende til en uærlig dame? Vil Jim Steinman færdiggøre Meatloaf's album i dette århundrede? Vil Bonnie nogensinde stoppe med at snakke? Nej, Nej og atter NEJ !!!!

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.