Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

 

 
Blad: Billed Bladet
Dato:
Torsdag den 17. Juli 2003

Land
: Danmark
Interview: Heart Strings 
Skrevet af: Therese Brink-Jacobsen
Foto: Dana Press
Stor størrelse: Klik

Rock-ladyen Bonnie Tyler

Landsted i sin barndomsby

Ægteparret Bonnie Tyler og Robert Sullivan har aldrig fået børn. Dét er deres store sorg. Deres store glæde er hunden Millie, som får lov til at boltre sig overalt i parrets store hus i Wales.

(Tekst under billedet med Bonnie, Robert og deres sorte Bentley)
Når man bor i et hus, der ligner et mindre slot, er man selvfølgelig nødt til at have en bil, der matcher ens hjem. Dét har Bonnie og Robert, for foran deres hus holder en Bentley. Derudover har parret tre andre biler.

Da Gaynor Hopkins alias Bonnie Tyler kom til verden i den walisiske by Swansea for 52 år siden, var det nok de færreste, der troede, at minearbejderens datter 20 år senere skulle blive rock-stjerne og komme til at bo i byens fornemste hus. Men sådan blev det. Da karrieren gik allerbest købte Bonnie Tyler og hendes mand, Robert Sullivan, et landsted i Bonnies barndomsby. Her bor de den dag i dag og nyder naturen ved skov, strand og vand. Parret har netop fejret deres 30-års bryllupsdag med et brag af en fest i deres skønne hjem.

Hvor andre kendisser har forladt deres hjemby, har Bonnie for intet i verden ønsket at flytte væk. Hun voksede op i en seksbørnsfamilie, hvor pengene var små, men kærligheden stor. En opvækst, der har præget Bonnie Tyler for livet.

- Selv om jeg har tjent millioner af kroner på min musik, føler jeg mig ikke bedre end andre. Jeg taler med nøjagtig de samme mennesker, som før jeg blev berømt, og jeg handler de samme steder. Mine forældre var alt andet end velhavende, men alligevel formåede de at give mine fem søskende og mig en god barndom. De lærte mig, at livets sande værdier ikke er materielle, og deres indstilling og opdragelse har gjort mig til den, jeg er i dag, siger Bonnie, som er kendt for altid at have sit hjem åbent for naboer, familie og venner, der har lyst til at kigge indenfor til en kop kaffe og en hyggesludder.

(Tekst til billedet hvor Bonnie står i sit køkken)
Bonnie og Robert holder af at gå i køkkenet sammen. Af samme grund har de valgt at indrette et såkaldt samtalekøkken, som er ideelt, når man gerne vil stå og sludre over et glas vin, mens man laver mad.

En anden ting, der adskiller Bonnie Tyler fra hendes andre berømte musikkollegaer, er, at hun har formået at holde sammen med den samme mand i mange år. Hun og Robert traf hinanden som helt unge og har efter 30 år sammen stadig et nært og varmt forhold. Det eneste skår i glæden har været, at de aldrig har fået børn. - I begyndelsen havde vi travlt med at arbejde og indrette os, men efter nolge år ville vi gerne have børn. Det kunne bare ikke lade sig gøre, og det er vores store sorg. Men vi har nu heldigvis fået en god og lykkelig tilværelse alligevel, siger Bonnie.

(Tekst til billedet, hvor Bonnie og Robert står foran deres hus)
På dette grandiose landsted, som ligger ud til kysten i Wales, bor sangeren Bonnie Tyler, hendes mand Robert Sullivan og parrets hund Millie. Huset er opført for 150 år siden og har gennemgået utallige renoveringer.

(Tekst til billdet, hvor Bonnie sidder foran pejsen).
Blandt Bonnie og Roberts store interesser er billed- og havekunst, hvilket også ses af ders mange bøger om netop disse emner. En hel del af bøgerne ligger fremme på sofabordet.

(Tekst til billedet, hvor Bonnie sidder med sin hund)
Hunden Millie er Bonnie og Roberts "barn". Til parrets store sorg lykkedes det dem aldrig at få børn. Som 39-årig blev Bonnie gravid, men aborterede, og siden opgav hun og Robert drømmen om at blive forældre.

Romantisk soveværelse.......

(Tekst til billedet, hvor Bonnie ligger på sengen)
- Jeg har altid ønsket at få børn, men sådan skulle det åbentbart ikke være. Heldigvis har Robert og jeg fået Millie, så vi ikke er helt alene, siger Bonnie Tyler og hentyder til "frøkenen" foran sengen.

(Tekst til billedet, hvor Bonnie sidder foran TV'et)
Selv om Bonnie og Roberts hjem er indrette i en klassisk slotsstil, skinner det her og der igennem, at vi befinder os i en moderne tid. For selvfølgelig har parret al den elektronik, man kan tænke sig. Det store widescreen-TV er imidlertid gemt væk i et skab, når det ikke er i brug.

(Tekst til billedet, hvor Bonnie sidder i badekar)
For tiden renoverer og indretter Bonnie og Robert et nyt gæsteværelse. Det er endnu ikke afgjort, præcis hvilke møbler og ting der skal stå her, men det blomsterdekorerede badekar skal i hvert fald helt sikkert nok få sin rette plads.

(Tekst til billedet, hvor Bonnie står foran alle sine guldplader osv)
Rockmana på 30. år

Bonnie Tyler har en mangeårig karriere som rocksanger bag sig. Selv om hun er over 50, er hun langtfra parat til at stoppe karrieren. Tværtimod har den blonde stjerne, der igennem årene har høstet et utal af priser for sit solide pladesalg verden over, tænkt sig at blive ved mange år endnu. - Musikken er mit liv, og jeg kan slet ikke lade være med at synge og spille, siger Bonnie, som er aktuel med sit nye album "Heart Strings".

(Tekst til billedet, hvor Bonnie sidder foran altandør)
Når man kommer ind i soveværelset på førstesalen, får man følelsen af at befinde sig på et slot! Den romantiske pompøse indretning passer perfekt til den imponerende udsigt fra den franske altan. Toiletbordet tilbringer Bonnie en hel del timer ved, hvilket måske er en af årsagerne til, at man ikke kan se, hun er over sin første ungdom. I juni fyldte hun 52 år.

(Tekst til billedet, hvor Bonnie sidder i kinesisk stue)
I de 30 år, Bonnie og Robert har været gift, har de samlet ikke så få antikviteter og nips. Som det ses, er parret ivrige samlere af kinesisk porcelæn. Skønt Robert også interesserer sig for boligindretning, er det mest Bonnie, der har stået for at fylde hjemmet med nips og pynt. Møblerne derimod er et fælles anliggende.


Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.