Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

 

 
Avis: 
Land: 
Interview: Bonnie's store hit er spoleret 

Dato: 09-04-1977
Skrevet af:
Shelia Prophet
Oversat af:
Jan Olesen

Bonnie er forbløffet

"Jeg kan ikke forstå det" siger Bonnie. "Det jeg mener, er, det har aldrig nogen sinde hændt mig før, at nogen taget det på den måde.

Kilden der tvivler på hende, er TV produceren Muriel Young's. Den holdning Muriel har til hendes seneste single "More Than A Lover", kan kun betragtes som beskidt. Den holdning kom tydligt frem i hendes TV show.

"Jeg er egentlig ikke irriteret over det" siger Bonnie, "fordi hun gjorde mig faktisk en tjeneste ved det". "Hun gav mig jo en masse ekstra omtale". Men da jeg lavede pladen, var der bestemt ingenting der sagde mig, at nogle ville finde sexuelle hentydninger i teksterne. De har overhovedet ikke noget med sex at gøre. Det, det hele handler om, er alle de andre måder man kan omtale et forhold på, så som venskab og varme.

Jeg tror det sandsynligvis er blevet blæst ud af proportion. Jeg er sikker på, der ikke er andre, der tolker teksterne ligesom Muriel Young.

Alligevel, kan Bonnie give sig til at le af sådan en mindre væsentlig ting. Singlen går jo godt nok, den er nummer 28 i denne uge siger hun stolt. Så derfor har hun heller ingen grund til at bekymre mere om al den problematik, der har været omkring hendes udgivelse af singlen "More Than A Lover".

I mellemtiden, er hendes første single "Lost In France", ved at gøre sit indryk i resten af verden over. (den er blevet nummer et i Sydafrika i to uger), og i Tyskland er de begge på hitlisterne.

Bonnie er ved at prøve at samle et band sammen, så de kan komme ud og spille forskellige steder i Storbritannien. Men indtil da, tunérer hun rundt med Gene Pitney og optræder live, samt fire aftner i kabaren.

Det med kabaren vil Bonnie til at stoppe med, for som hun selv siger: "Jeg hader det". Det er ikke publikumet der kommer der for at se mig, der noget i vejen med, for de er meget flinke og venlige. Neeej, det er simpelthen stilen jeg ikke kan klare mere. Jeg ved ikke om det er bedre, man ingenting laver, end man laver noget som man slet ikke bryder sig om.

Når hun kommer ud og spille med bandet, regner Bonnie med, at showet vil bestå af sange fra hendes album, og hendes singler, samt "Piece Of My Heart" (Ja, det er rigtigt nok, det er en af dem, som man plejer at høre med Janis Joplin). Den sang er min favorit, og det vil den altid blive ved med at være. Piece Of My Heart, er på mit nye album, har du hørt den ??, spørger Bonnie reporteren.

Åhh, du må altså bare høre den, siger hun. Den er bare god, virkelig god. Sådan noget lyd gør mig bestemt ikke beskeden, gør den??. Jeg plejer normalt og være meget kritisk, men jeg tror på det her album, det er et rigtigt godt album.

"More Than A Lover" er mere karakteristisk på albumet, mere end "Lost In France". Og "More Than A Lover", er mere mig.

Bonnie har allerede en musikker til hendes band, nemlig basisten Kevin Dunn.

"Vi to har arbejdet sammen i flere år nu", siger hun, "og han er sådan en god basspiller, og ham kan jeg virkelig godt lide at arbejde sammen med. Indtil nu, har jeg brugt mennesker der er samlet til legligheden, når jeg skulle lave plader, men nu kunne jeg virkelig godt tænke mig mit eget band.

Det skulle falde på plads, det med at samle et band, i løbet af de næste tre måneder.

Men i mellemtiden nyder Bonnie sin berømmelse i fulde drag, den som hendes succes har givet hende. Den store forskel, som hendes single og hendes optræden i TV shows (lige bortset fra Muriel Young showet, selvfølgelig) har gjort ved Bonnie, er den, at hun nu bliver  genkendt på gaderne, og behandlet som en rigtig "STAR".

"Det er fantaktisk", siger hun. "For eksempel, En dag gik jeg ud for at se en udstilling, det var bare skønt, for næsten alle de mennesker der var inde og se udstillingen, kom over til mig, og bad om min autograf. De spugte også om de kunne købe mit album, og andre bad om at få lov at købe min single. De fleste af dem så ud til at være omkring 16-18 år, så måske er det den målgruppe pladen henvender sig til. Men det er svært at sige, jeg tror personligt den appelere til folk helt op i 30 år's alderen.

 

 

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.