Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 22-03-2007

 

 

Side: 1
Frem til interview: 1

Størrelse: Lille
Type: Farve
Udsendelse: God Kveld Norge
Sang: Against All Odds
Kanal: TV2 Norge
Dato: 9. november 2002
Tidspunkt:
kl. 22.25-22.55
Stor størrelse: KlikOmtale:

Programmet er blevet optage på en Karaoke bar I Norge. Bonnie sang sangen Against All Odds, som duet sammen med Reporteren. Han havde virkelig en dyb stemme, og var ikke ret god til at synge. Men alligevel var sangen god, fordi Bonnie sang fantastisk.

Reporteren kom med en joke om, at Bonnie havde lavet dette her cover album (Heart & Soul 13 Rock Classics), fordi hun var blevet træt af at synge alle de gamle sange, men til det svarede Bonnie, at hun aldrig kunne blive træt af at synge alle de gode gamle sange så som: "Total Eclipse Of The Heart", "It's A Heartache" og alle de andre du ved.

Nu blev Bonnie spurgt, hvor hende mand egentlig var henne, og til det svarede Bonnie: "Han er taget tilbage til Hotellet, nu". Derefter så man Reporteren gå en tur igennem Oslo's gader hånd i hånd med Bonnie. (Meget sødt)

Bonnie sagde også at hendes mand støttede hende hele vejen igennem, for som hun sagde, for at bruge hendes eget udtryk han havde
"
many fingers in the pie" hehe.

Reporteren kommenterede nu Bonnie's unge udseende, og dertil svarede Bonnie, at hun følte sig også som en 30-35 årige, fordi hendes arbejde med musikken holdt hende ung.

Bonnie snakkede også om at hun havde prøvet at synge karoake én gang før, og det var til en fødselsdagsfest ved nogle af hendes venner. Hun skulle synge Holding Out For A Hero, og hun sang forkert, fordi den karaoke version ikke var den samme som den version, hun havde indspillet.

Interviewet sluttede med at Bonnie sang en lille bid mere af sangen: "Against All Odds", og derefter spurgte Reporteren, om han havde en chance for at synge duet sammen med hende igen på en af hendes kommende indspilninger. Dertil svarede Bonnie: "Hvis jeg nogensinde skulle få brug for en barriton stemme, så ville hun sende bud efter ham. Men det vil helt bestem blive Agains All Odds, som Bonnie sagde.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.