Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 17-03-2007

 

 

Sangtitler: Say Goodbye (radio edit)
Say Goodbye (classical version)
Say Goodbye (extended version)
Udgivelsesår:
1994
Udgivelsesland:
Tyskland
Pladeselskab:
Bertelsmann Music Group (BMG)
Format:
CD-Single
Katalog nr.: 74321 23305 2
Bemærkninger:


(forside)
Klik for stor størrelse!


(bagside)
Klik for stor størrelse!

Omtale:
Den meget velkendte Grammy vindende tyske producer og sangskriver Harald Faltermeyer, skrev og producerede denne sang i 1984 til Bonnie Tyler. Den blev oprindeligt indspillet med dette ene formål at den skulle bruges som soundtrack til tegnefilmen: "Asterox Conquers America", men den blev følgende indspillet som single.

Det var anden gang Bonnie indspillede sammen med Faltermeyer. (første gang var med sangen/singlen. "Breakout"). - Tilsyneladende var begge partner tilfredse med resultaterne, så Bonnie Tyler valgte ham igen, da hendes album: "All In One Voice" skulle indspilles/produceres.

The London Philharmonci Orchestra blev også valgt til albumet: "All In One Voice", men Bonnie har skam tidligere samarbejdet med dem, nemlig på albumet: "Silouette In Red" fra 1993. Den "klassiske version" på single CD'en er et fremragende mix, er den oprindelige sang, "Say Goodbey".

Mange mener, "Say Goodbey" er en af de fineste ballader, Bonnie nogen sinde har lavet, samt et af hendes definitive højdepunkter, fra den tid, hvor hun indspillede på Hansa.

Hvad kritikerne sagde:

Bonnie's berømte hæse stemme skaber en forbavsende flot melodistemme på den brilliante ballade fra tegnefilm-hittet: "Asterix in Amerika". "Say Goodbey" er en "ægte klenodie" med en super-melodi under overfladen  -  BRAVO !!!!!

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.