Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 11-06-2010

 

 

 

 
Sangtitler: From The Bottom Of My Lonely Heart (Radio Version)
From The Bottom Of My Lonely Heart (Long Version)
Bad Dreams
 
Udgivelsesår:
1993 
Udgivelsesland:
Tyskland, England
Pladeselskab:
Bertelsmann Music Group (BMG)  
Format:
CD-Single
Katalog nr.: 
Bemærkninger:
Signeret af Bonnie lige efter koncerten i Brunnen den 26. Marts 2010


(forside)
Klik for stor størrelse!


(bagside)
Klik for stor størrelse!

Omtale:

FROM THE BOTTOM OF MY LONELY HERAT: Denne sang er den anden Bonnie har indspillet, hvor rytmen er i takten march. I introen (forspillet) hører man en fløjte minder en om orientalsk musik, og den giver melodien et særligt karakteristisk træk for sangen. Dette "orientalske touch" giver et godt break til march rytmen i midten af sangen, som igen giver en god kontrast til strukturen i sangen.

En anden god effekt er lyden af en kirkeklokke i omkvædet, hvor man hører koret.

Teksten er meget simpel. Denne er endnu en tekst om hvordan, en forelsket kvinde viser sin lidenskab til hendes elsket mand. Egentlig, finder vi mange eksempler på ovenstående temaer i Bonnie's tekster.

 

Hvad kritikerner sagde:

Den komplette emballage af: "From The Bottom Of My Loney Heart", er fra en synteser baggrund, til den mekaniske beat, hvor ringe af produktioner af indgår, som en rutine. Ikke desto mindre, er Bonnie's fantastiske hæse stemme, ved at overdøve alt svagheden i melodien.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.