Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 17-03-2007

 

 

Land: Tyskland
Sted: Hamburg
Spillested: Die Fabrik
Dato: 29. April 2003


Hele min koncert startede allerede mandag den 28 april, hvor jeg forlod mit hus, ved middagstid, for at tage toget til Hamburg. Jeg ankom til Hamburg omkring kl. 20.00, hvor jeg havde booked et hotelværelse på Norddeutcher Hof, som ses her til højre.

Jeg havde aftalt med Christoph Krug, som her ses på billedet til venstre, sammen med Bonnie Tyler og hendes mand Robert (billedet er fra koncerten/festivalen, Dietzenbach 2001), at vi skulle mødes til frokost, for derefter at følges ad til koncertstedet Die Fabrik.

Vi tog undergrundsbanen til undergrundsstation Altona, hvorfra vi skulle med bybus det sidste stykke. Omkring kl. 14.30 var vi på stedet, for at vente på Bonnie og hendes team's ankomst.

Bonnie, hendes Band, Tourmanager og mand ankom ca. kl. 18.00, lidt sen ankomst, men det skyldtes, at de havde kørt omkring 550 km. i bus, for at komme til Hamburg fra Chemnitz, hvor hun havde givet koncert aftenen før, for fulde huse (omkring 3000 fans). FLOT, FLOT!!!!!

Herunder er Bonnie lige ankommet til spillestedet Die Fabrik i Hamburg, hvor hun meget villigt skriver autografer til alle hendes fans, som ventede på hendes ankomst.

 
 

For at komme ind til selve koncerten, så skulle man jo selvfølgelig have en billet til koncerten, og disse betingelser havde jeg selvfølgelig også iorden se selv til højre, her!!!!

Da klokken var 20.00 fik vi lov til at komme ind i Die Fabrik, der fik jeg en første klasses plads, der ventede jeg/vi alle til klokken var 21.00 der kom Bonnie's support band på scenen, for at spille blues. Kanont band som hed: Paul Camilleri og band. Poul og hans band spillede bluesnumre fra deres seneste CD indtil til klokken var 21.30. Der takkede de af og overlod scenen til teknikere og diverse lyd folk, for at gøre scenen klar til selve Bonnie Tyler koncerten.

Lige omkring kl. 22.00, kom Bonnie's tourmanager Matt Davis på scenen for at byde Bonnie velkommen til netop denne koncert.

Derefter lød tonerne til melodien: Have You Ever Seen The Rain, og nu kom Bonnie selv på scenen og brød lystigt ud i sangen: Have You Ever Seen The Rain. De efterfølgende sange Bonnie sang ved denne koncert var:

Human Touch (Hentet fra albummet: Heart Strings, udgivet i 2003)

I Still Haven't Found What I Am Looking For: (Hentet fra albummet: Heart Strings, udgivet i 2003)

To Love Somebody: (Hentet fra albummet: Hide Your Heart/Notes From America, udgivet i 1988)

Lost In France: (Denne sang blev sunget akustisk og er i øvrigt hentet fra albummet: The World Starts Tonight udgivet i 1977)

In My Life (Denne sang blev også sunget akustisk og er hentet fra albummet: Heart Strings, udgivet i 2003)

Learning To Fly: (Hentet fra albummet: Heart Strings, udgivet i 2003)

Straight From The Heart: (Hentet fra albummet: Faster Than The Speed Of Night, udgivet i 1983)

Everybody Hurts: (Hentet fra albummet: Heart Strings, udgivet i 2003)

Need Your Love So Bad: (Hentet fra albummet: Heart Strings, udgivet i 2003)

It's A Heartache: (Hentet fra albummet: Natural Force/It's A Heartache, udgivet i 1978)

Bitterblue: (Hentet fra albummet: Bitterblue, udgivet i 1991)

Total Eclipse Of The Heart: (Hentet fra albummet: Faster Than The Speed Of Night, udgivet i 1983)

Faster Than The Speed Of Night: (Hentet fra albummet: Faster Than The Speed Of Night, udgivet i 1983)

Ekstra numre:

Turtle Blues: (Hentet fra albummet: Hide Your Heart/Notes From America, udgivet i 1988)

Amazed: (Hentet fra albummet: Heart Strings, udgivet i 2003

Holding Out For A Hero: (Hentet fra albummet: Secret Dreams And Forbidden Fire, udgivet i 1986)

Ja, det var altså sangene som Bonnie og hendes band havde valgt at synge og spille på Heart Strings Touren i Tyskland fra sidst i April til medium Maj 2003.

Det er vist ikke for meget sagt, hvis jeg siger: BONNIE DU KUNNE IKKE GØRE DET BEDRE, KANON KONCERT!!!!! NOGET AF DET BEDSTE JEG HAR SET TIL DATO!!!

FLOT, FLOT, FLOT !!!!!!!!!!

Meeeeeeen, os trofaste Bonnie Tyler fan's slipper ikke vores idol så let, så vi ventede trofast omkring en halv time efter koncertens afslutning, for at få Bonnie's autograf. Og efter den halve time kom Bonnie ud i salen til os igen, og skrev autografer til alt og alle, og lod sig tillige fotografere sammen med alle der måtte ønske det. Jeg tog ikke tid, men Bonnie skrev autografer i cirka en time vil jeg tro.

Jeg må ærligt tilstå, jeg stod ikke bagerst i køen for at få Bonnie's autograf. Bonnie signerede følgende albums for mig, efter koncerten: Singlen, Amazed, Singlen Amazed (Promotion), Heart & Soul 13 Rock Classics, En total ren autograf på hvid fotopapir.

Efter alle autograferne, fik jeg et rigtigt stort knus af Bonnie, det var virkelig sødt af Bonnie, det fortæller alt om hvordan Bonnie er, og værdsætter sine fans.

Som en af de sidste autografer som Bonnie skrev den aften i Hamburg var på en meget stor Bonnie Tyler plakat, der reklamerede for Heart Strings Touren, hvorpå Bonnie også takkede for chokoladen, som jeg havde købt til hende, og som afslutning, fik jeg endnu et KNUS!!!!! TAK!! TAK!! TAK!!

Kort tid efter, var det hele slut, og Bonnie og hendes Team gjorde klar til at forlade Die Fabrik. Christoph og jeg, stod ved udgangen og holdt døren for Bonnie, da hun forlod Die Fabrik, og der fik vi begge et rigtigt STORT FARVEL KNUS, igen, WOW siger jeg bare!!!!! ENDNU ENGANG TAK! BONNIE, DET VAR/ER VIRKELIG STORT GJORT AF DIG!!!!!!

Således sluttede min/vores koncert med Bonnie Tyler i Hamburg den 29. April!!!!!!!

Efter alt var lukket og slukket, tog Christoph og jeg en TAXA tilbage til vores hoteller, hvor vi overnattede til dagen efter, for atter at tage toget hjem til vores respektive hjem, henholdsvis i Frankfurt og Sindal.

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.