Bonnie Tyler - Din nyhedskilde til information om sangeren

Opdateret: 13-03-2009

 

 

Avis/blade: Svenske DAM
Land: Sverige
Interview/omtale:
Hun griner, græder og fortæller små intime hemmeligheder. Mødet med 80'ernes Bonnie Tyler, bliver noget mere anderledes, og langt fra ligesom alle andre interview med verdenskendte. Bonnie og hendes mand Robert mødtes over en øl for 28 år siden. Det meste af tiden bor parret i Portugal.
- Selvfølgelig har vi da haft kriser,
indrømmer Bonnie

Dato:
2001
Skrevet af: 
Daniel Nyhlen
Oversat af: Jan Olesen

Bare gå igang og ryg samtidig. Det vil ikke slå dig ihjel, ihvertefald ikke lige nu!!!! ler sangerinden og begynder at lede efter sin mobiltelefon i tasken.
Der er så mange der ringer, så jeg har altid med mobiltelefon med mig, siger hun.
Bonnie, minder utrolig meget om Britney Spears, dog i en lidt ældre udgave, som sprudler af energi. Hun fyldte 50 år i sommers, og har en stor del af hendes liv været på tourné, eller sunget rundt om på de Britiske natrockklubber. Et hårdt liv, men det betød også, at lykken for den unge pige, der havde en drøm op igennem hele sin barndom, om at blive en berømt sangerinde, nu er gået i opfyldelse.
Det var også på en af disse rockklubber steder, at hun mødte sin mand Robert Sullivan. Han var der for at se Bonnie optræde, og en aften fik de en øl i baren, efter Bonnies optræden, og siden har parret drukket flere tusinde liter øl tilsammen.

En krise i ægteskabet

Bonnie er meget åben og fortæller gerne om sit ægteskab, til mig. Nu har vi været gift i 28 år, og jeg elsker ham lige så højt som da vi mødtes. Han følger altid med mig rundt om i verden, når jeg er ude og optræde.
Mange undre sig over, om det ikke er svært at holde sit ægteskab intakt, når man har været sangerinde i så mange år, fortæller Bonnie, og bøjer sig fremover.
Vi har da haft en krise i vores ægteskab for mange år siden, men når man kæmper for at få det til at fungere, så bliver ægteskabet meget stærkere, sådan har det ihvertefald været for mig.
Robert arbejder  indenfor handels/bolig verden. Parret ejer blandet en stor Ranch i Australien, og har flere boliger rundt om i verden.
Selv bor Bonnie og Robert både i Wales og i Portugal. Der tilbringer Bonnie gerne sin tid med at bage kager. Det er hendes specialitet, og hun har allerede i tankerne, hvilken slags kager hun skal bage, nu, når det snart er jul.
Hvert år omkring juletid, invitere jeg alle vores venner til en stor fest. Vi drikker og deler derefter ud af julekagerne og slikken. Dagen efter har jeg hele min familie, som inkludere  alle mine søstre og brødre samt deres familer hjemme til fest.
Det lyser ud af øjnene på sangerinden, men pludselig får hun tårer i øjnene.
Der en som jeg kommer til at savne i år, det er min mor, hun døde for ikke så lang tid siden. Hun blev 80 år, og var en helt fantastisk mor. Åhh, jeg savner hende sådan!!!!!

Græder når hun tænker på sin mor

Bonnie finder et lommetørklæde frem, og tørrer sine øjne en lille smule, før hun fortsætter.
- Mor spillede altid klaver for os. Det var en tradition, som vi aldrig gik væk fra. Men hun vil ikke være blandt os, som hun plejer alle de andre år, det vil blive mærkeligt. Men jeg er helt sikker på hendes ånd vil være blandt os alle, når vi samles til jul.
Bonnies Sverige's besøg var ikke tilfældigt. Hun var i Göteborg for at reklamere for sit opsamlingsalbum, som allerede har solgt over forventning. Albumet har solgt 35.000 eksemplarer - Ikke dårligt, når man tænker på at Bonnie faktisk kun har haft to rigtig store hits gennem hendes 30 årrige karriere: "Total Eclipse Of The Heart" og naturligvis også sangen: "It's A Heartache".

Denne side er udelukkende ment som en uofficiel fanside og har ikke til hensigt at overtræde copyright-loven. Design, grafiske elementer og tekster Copyright © 2000- bonnie-tyler.dk. Alle rettigheder forbeholdes. Det er tilladt at citere bonnie-tyler.dk, hvis kilden er tydeligt angivet.